Mai am un galaxy s dar merge bine pe el
Bun. In cazul asta e sigur ceva de la tableta. Incearca sa mai scoti din aplciatii si sa stergi reteaua de la setari si sa o reconfigurezi(adica sa pui parola si sa te conectezi). Daca ai multe aplicatii, incearca sa mai scoti din ele. Dezactiveaza sincronizarile.
Deci..am inchis toate aplicatiile cu clean master si mai am cam 700mb ram liber. O sa incerc sa reconfigurez reteaua. Apropo eu am luat un browser puffin si merge netu brici dar pe google play sau alte aplicatii care solicita reteaua astept pana ma plictisesc
Scoate minunatul tau program de curatat ram-ul, deaorece android-ul nu e ca un pc. Android-l are nevoie sa folosesca ram cat mai mult, si ramana mai putin liber.
1. Nu am prea multe aplicatii 2. Am dat eliminare retea si am pus ssid si parola iar. 3. Am dat sa stearga cache si chestii de pe clean master am dat si curatare istoric si istoric cautari google play si altele. 4. Am inchis toate procesele si mai am vreo 700 MB RAM liber. 5. Nu am activate sincronizarile si nici actualizari automate!
Te rog ajuta-maaaa
Scoate aplciatiile alea de care zicic a ele curata si optimzieaza si etc.
Instaleaza: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest si fa un test. Spune ce iese. Din setari, aplicatii, cauti playstore, dai pe el, oprire fortata-stergeti datele. Deschizi dupa iar playstore-ul. Faci ce am zis mai sus fix in ordinea indicata.
Dar clean master nu doar curata ramul sterge si cache istoric...
Dada, identic. Scoate de acolo si incearca.
Ok iau imediat aia si iti zic ce am facut
Speedtest.net nu e compatibil pe tableta mea
Am intrat de pe browser pe speedtest.net (am flash integrat) si am dat test am 3. 64mb down si 6.06 up ping 200ms cam slab nu?
Ciudat este ca am dat test pe tel si am 22ms ping down 9. 59mb si up 2.71 pe doua linii semnal si merge muult mai bine decat pe tab oare de ce
GoClever TAB R104
Aparent e sub acel galaxy. Revenind, incearca sa ii dai o resetare la tableta. Incearca la un alt router decat cel de la tine de acasa. Vezi daca persista.
Am dat o resetare azi si pana sa se updateze google play mergea brici dupa ce s-a updatat iar se incarca greu si youtube la fel.
Cred ca nu iti merge bine router-ul. Ar trebui sa imparta banda in mod egal la cate dispozitive sunt conectat. Bine, daca are functia asta.
Ai verificat cite dispozitive sunt conectate la wi-fi fiindca cu cit mai multe dispoziteve cu atit e mai mica viteza
Mai e cateodata pc-ul dar e conectat pe fir