| NesCafe a întrebat:

Imi merge NFS Most Wanted Greu de tottt... Eu am placa video de 32 mb stiu ca e mica...si jocul tot 32 mb cere dar imi merge foarte greu chiar si la low ce sa fac crying?

Răspuns Câştigător
| nashu40 a răspuns:

Salut!
Intra in setarile sistemului la "performanta" si redu toate efectele, cel putin cat joci. Efectele alea mananca multe resurse.
Si mai poti incerca sa-ti up-datezi driver-ul de la placa video.
Bafta!

6 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Vezi daca gasesti ceva update-uri la joc. Apoi redu tot la minim, chiar si rezolutia minima.Iar daca ai o placa ati/nVIDIA, fa upgrade la driver, si chiar ceva oc.

| Broadband a răspuns:

Si la mine merge foarte greu, adica anumite portiuni din joc, cand e multa actiune atunci sacadeaza rau, am placa video nVIDIA geforce de 256mb si tot face figuri dapoi la 32mb cat ai tu, nu ai ce cere de la placa aia, e prea mica

| sergiu2525 a răspuns:

Eu am de 125 si tot nu pot rula 800x600, implus am observat ca atunci cand performantele jocului sut la limita, nu iti merg.Nu ai ce detalii sa scazi, o sa se vada ca un joc pe telefon.De ce nu incerci un nfs underground?

| DealyRKO a răspuns:

Ar putea fi si din alte cauze...deoarece un joc cere atat x mb la placa video cat si x Ghz+ placa ta video nu e buna. funda?

| Zaharia_Mihai_1997 a răspuns:

Eu am placa video de 256, procesor 1.6, 2gb rami si tot imi merge greu...

| Plushhhhh2 a răspuns:

Exact aceeasi problema am si EU! sad