anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi poate spune cineva cum sa sterg un virus de pe
facebook

Răspuns Câştigător
| PurityBecameBlasfemy a răspuns:

Are virusi.am primit si eu unul acum ceva timp. efectiv inchizi casuta care ti'a dat virusul (eventual da un scan cu antivirusul)

9 răspunsuri:
| CapitanuSemafor a răspuns:

Nu mai intra in viata ta pe "saitu" ala de 2 lei. Viata ta va fi mai frumoasa si nu mai porti rusinea ca ai cont pe facebook si poti revenii printre persoanele normale la cap care inteleg ca facebook este inutil si prostesc. E sansa ta! Nu o rata!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca stie careva chestia asta, fii sigur ca deja omu' e angajat la aia de la Facebook pe bani grei.
Off, doamne! In fiecare zi apareti cu alte scurt-circuite mentale, din ce in ce mai cretine.
Avea dreptate ala de zicea ca populatia globului e in continua crestere, dar cantitatea de inteligenta e constanta.

| darkrider a răspuns:

Virus pe facebook? Nu cred ca e vorba de asta. Mai bine spune ce simptome are calculatorul tau?

| alice014 a răspuns:

Este vorba de atunci cand primesti mesaje la chat cu 'How are you?'. E un virus sau ceva, dar nu stiu cum se 'scoate'.

| Ayy123 a răspuns:

Un prieten tot vorbe cu mine pe facebook si tot zicea:hi, how are you ma intreba daca sunt eu in videoclip si am dat clickbig grin

| ReginaNoptii_9261 a răspuns:

laughingAntivirus

| Andrei_3163 a răspuns:

Nu cred ca facebookul are virusi... doar sa nu fi accesat un alt link altfel decat facebook-ul... facebookul este securizat impotriva virusilor.
te-ai gandit ca poate virusul nu este de pe facebook?

| Balint_Francisc_1971 a răspuns (pentru Andrei_3163):

Chiar azi am luat unu de pe facebuuk

| Ayy123 a răspuns (pentru Balint_Francisc_1971):

Si l-ai sters? Eu am reinstalat windowsu