E o prostie, te rog nu o cumpăra. Ai un sistem foarte frumos și e păcat de el cu sursa aia, care e o pocnitoare.
Cel mai probabil nu o sa reziste.
Asta ar fi minimul: http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-400w/
Sursa aia e slaba (stiu din propria experienta) cand joci un joc dupa 2-3 ore se incalzeste ingrozitor, nu scoate 500 w, scoate cam 350, e usoara (materiale de proasta calitate) mi s-a ars, am trecut de la acel floston la sirtecu-l pe care ti l-a recomandat si trolololo, e foarte buna sursa
Prostii mie sursa asta imi tine un fx6300 six core, Gtx 650TI, 8 gb ram, hdd 1 TB, le duce fara probleme. nu stiu ce tot vorbiti ca marmotele.
Cu scuzele de rigoare pentru nota discordanta, eu am montat, din lipsa de alte variante, Floston 500 Extra la un PC mai modest (E5300 OC 3. 4ghz, GTS 450 1gb ddr5, 4 gb ram, 1 HDD)La GTS, pe rail de 12V trebuie sa ai minim 22A, si asta teoretic scoate 24A.Pt sistemul asta cel putin merge bine, joc WoT cu grafica foarte aproape de maxim la o rezolutie acceptabila) far sa se incalzeasca, fara sa inghete calculatorul...am ramas si eu uimit, avand in vedere unele recenzii.Era la oferta la 100 de ron, d-aia am incercat-o.Am zis ca de nu merge, pun diferenta si iau alta.Dar, repet, in cazul meu, nu e cazul.