| Mariandarius a întrebat:

Imi poate zice cineva cumva un emulator de xbox orice de preferat 360 sau one dar sa nu trebuiasca sa instalez biosul. Apropo ce e un bios si daca il pun de xbox 360 imi afecteaza calculatorul? Ma princep la calculatoare stiu sa fac orice sa instalez, sa descarc, sa resetez, sa stric asta trebuie subliniata si sa instalez Windows-ul ori cat de mic as fii dar la bios Pauza. URGENT, DAU FUNDA.

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

NU exista emulator de ps3/xbox 360.

| IonutGaby a răspuns:

Ca sa ai un emulator de xbox 360, xbox one, ps3/ps4 trebuie sa ai memoria ram suficienta (peste 4 gb )+un procesor bun. Daca descarci acele emulatoare trebuie sa completezi un servezi ceea ce-ti va manca euro de pe telofon, dupa trebuie sa iei si biosul tot de pe un site survey, si in cele din urma daca descarci tot iti va spune ca nu merge din cauza ca a aarut o versiune mai noua si aceea pe care o ai tu nu mai este bun.
P.S Am descarcat si eu un emulator si mi s-a intamplat aceeasi lucruri pe care le-am mentionat in ultima propozitie
. Incearca emulator de WII sau PS2(cel de WII este mai grafic daca stii sa bagi setarile potrivite)

| Mariandarius explică:

Dar ce este Bios-ul?