Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Carcasa nu ti-am pus, banuiesc ca o poti folosi pe cea actuala.
Cam asta e la ora asta best-buy pentru tine, cand ai banii si esti gata sa plasezi comanda, da-mi un PM sau posteaza un topic si discutam.
Da,se poate folosi pe oricare, dar daca iti iei monitor Full HD de ce ai mai sta la rezolutia aia? Oricum e format 4:3 (monitoare patrate), iar monitoarele actuale sunt 16:9, sub forma de dreptunghi. 1280x1024 pe un monitor 16:9 va arata foarte ciudata, 1366x768 este echivalentul in cazul astora.
Este dezechilibrat sistemul tau. Pui un procesor destul de potent alaturi de o placa video slaba. Mai bine alegi un i3/FX 6300 si plusezi la placa video.
Cam ce buget ai pentru upgrade?
La ce folosesti sistemul?
Sursa ai? Daca da, ce firma este? La fel si carcasa.
Ce rezolutie are monitorul tau?
Eram sigur ca le-ai combinat pana a iesit un balamuc total.
Nu pui FX 8350 cu ditamai consumul pe o placa de baza de 200 lei si alaturi de o prostie de placa video (care poate sa aiba si 10GB, oricum mai mult de 1GB nu va folosi pana sa`si dea sufletul din cauza detaliilor).
Raspunde te rog la fiecare intrebare:
- care e bugetul maxim de care dispui?
- cand cumperi?
- ce alte componente mai detii (Sursa in special, cu numele si puterea in W)
Bugetul este de aproximatin 2000 lei...
Le cumpar vara asta...
Si sursa trebuie sa o inlocuiesc...
Da-mi o placa de baza care sa suporte procesorul, doar el ma intereseaza (in special ), placa video nu te ajuta cine stie cum la jocuri, si cu 8 GB RAM presupun ca nu o sa am probleme cativa ani...
Placa video e cea mai importanta in jocuri, nu procesorul.
Phenom X4 965 + GTX 650 Ti Boost se va descurca de vreo 2-3 ori mai bine in jocuri decat FX 8350 + GT630, indiscutabil.
Ai o sursa buna, certificata 80+ (nu ai zis ce ai, dar banuiesc ca o pocnitoare no-name care nu scoate nici 250W), o placa de baza mult mai solida si rece, alaturi de o placa video de vreo 3 ori mai buna ca GT630.
Te vei juca orice joc cu detalii spre maxim chiar si pe Full HD: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/665910/?use_voucher=VJHWZLT6
Oricum,pana la vara se mai schimba multe, mai ales ca in Iunie Intel va lansa noi procesoare pe socket 1150. Cu alte cuvinte, vorbim degeaba acum, orice ai stabili acum nu va mai fi valabil atunci (alte oferte, alte best-buy`uri).
EMag sunt scumpi si nu merita sa cumperi de la ei.
PC Garage au preturi mai mici, sunt la fel de seriosi si poti face ceva mai performant. 4GB RAM e suficient pentru moment, mai poti adauga oricand. Banii economisiti ii bagi in alte componente, procesorul sau placa video, ce te ajuta mai mult in jocuri.
A da, vreau sa imi schimb si monitorul, cu unul de circa 500 lei, apropo asta are o rezolutie de 1240/1040 ceva de genu dar placa video poate sa duca si 2000, aici nu prea inteleg...
O rezolutie mai mare cuprinde o mai mare densitate de pixeli, deci va pune placa video mai mult la munca atunci cand te joci. Cu cat rezolutie e mai mare, cu atat ai nevoie de o placa video mai buna.
La 1280x1024, merge un FX 6300 cu o HD7770, dar daca schimbi si monitorul cu ceva Full HD, nu as cobora sub HD7790/GTX 650 TI Boost,asta ca sa te poti juca ok.
Ti-am spus,nu are rost sa-ti stabilesti ceva acum daca nu cumperi in cateva zile,piata IT variaza foarte des si ce stabilesti azi maine poate sa nu mai fie bun, fiind alte oferte pe piata.
Carcasa nu ti-am pus, banuiesc ca o poti folosi pe cea actuala.
Cam asta e la ora asta best-buy pentru tine, cand ai banii si esti gata sa plasezi comanda, da-mi un PM sau posteaza un topic si discutam.
Da,se poate folosi pe oricare, dar daca iti iei monitor Full HD de ce ai mai sta la rezolutia aia? Oricum e format 4:3 (monitoare patrate), iar monitoarele actuale sunt 16:9, sub forma de dreptunghi. 1280x1024 pe un monitor 16:9 va arata foarte ciudata, 1366x768 este echivalentul in cazul astora.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.39.11) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro