| Иαяʋтσ a întrebat:

Imi puteti spune cel mai modern browser de internet? Cel mai modern primeste funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conform Microsoft:

- un browser modern este rapid. Se foloseste de platforma pe care se bazeaza (in cazul IE9 fiind vorba de Windows 7) pentru a randa elementele grafice folosind GPU-ul, a executa codul JavaScript folosind toate nucleele procesorului pentru a asigura o fluiditate a aplicatiilor web asemanatoare aplicatiilor native.

- browser-ele moderne ofera experiente multimedia bogate, asemanatoare celor din aplicatiile native. Acestea pot imbina clipuri video, vectori si text fara sacrificii la nivelul performantei.

- un browser modern implementeaza doar functionalitati finalizate, oferind dezvoltatorilor rezultate predictibile pe care se pot baza. Un browser modern nu ofera functionalitati incomplete care urmeaza sa fie apoi scoase. Functionalitatile implementate trebuie testate pentru a oferi interoperabilitate si nu doar pentru a trece anumite teste sintetice.

- totusi, browser-ele moderne pot adopta standarde in stadii incipiente ale dezvoltarii dar acest lucru trebuie specificat.

Sursa: http://blog.weebo.ro

Parerea mea:
IE9 e cu siguranta in ziua de azi un adevarat browser modern. Prefer sa spun despre Google Chrome ca e cel mai tanar browser, dar nu cel mai modern. Atat la IE9, cat si la Firefox 4 inca se mai lucreaza. Mai dureaza putin pana apar versiunile finale.

6 răspunsuri:
| Gabryel32 a răspuns:

Firefox Mozilla 4

| Иαяʋтσ explică:

Multumes femeia de serviciu

| Иαяʋтσ explică:

Eu am avut opera si safari amu am mozila explorer 8 si google chrome

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu care e cel mai modern browser insa cel mai bun este Google Chrome.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu placere happy Momentan poti folosi Google Chrome versiunea 9(stable/finala). E cel mai eficient in utilizarea resurselor, cel mai stabil. E destul de modern, dotat. Dar peste vreo cateva luni se vor lansa Internet Explorer 9(mai ales el) si Firefox 4; Acestea se vor numi cu adevarat moderne din mai multe puncte de vedere. Google Chrome pana acum e modern in ceea ce priveste implementarea celor mai noi standarde Web(HTML5, CSS3 etc.), dar multe sunt inca nefinalizate. Sta cel mai bine la capitolul asta, dar pentru utilizatorul de rand nu prea conteaza!winking

Navigare placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bun si Opera. Acest site(TPU.ro) functioneaza excelent cu Opera. E singurul browser de pe care te poti loga direct prin apasarea tastei Enter, fara sa fie nevoie sa apesi butonul albastru(Intra in cont). Sa fie versiunea 11... ultima, de pe site-ul oficial! Safari o fi mai bun pe calculatoarele de la Apple(Mac) nu pe PC-uri cu Windows. E bunicel, dar personal il vad cel mai slab(consum de resurse, stabilitate s.a.).
Totusi, la consum de resurse(RAM, CPU), Chrome e mai eficient! Acesta ruleaza tab-urile in procese separate, astfel e mai mult mai stabil si browser-ul in sine ajunge sa se blocheze rareori, doar tab-ul fiind afectat, incercandu-se apoi imediat o restaurare a acestuia. Acest amanunt cu tab-urile e un lucru important de care mai dispune si IE8, care e bunicel si el, dar e cam ramas in urma, a fost lansat acum 2 ani! O versiune de IE se dezvolta mai lent fata de alte browsere! Ti-as recomanda IE9 daca ai Vista/7 cand se va lansa versiunea finala! Altfel, Chrome ramane probabil cea mai buna alternativa, parerea mea.