| Joker a întrebat:

Imi puteti spune daca aceste 2 notebook-uri sunt bune?

1)Notebook E-Machines (Note book Acer Aspire 5736Z-453G3)

2)Notebook HP (notebook dell inspirion) si uitati descrierea la fiecare (si va intreb pentru ca pe net nu le gasesc mai in amanunt):

la nr 1)Acer Aspire:procesor intel dual core T4500 2, 3 GHZ, memorie DDR3 3GB, HDD 320GB, DVD-RW, CARDREADER, WEBCAM, PLACA GRAFICA INTEL GMA 4500MDIAGONALA 15, 6"LCD, WLAN 802.11 b/g, MICROFON SI DIFUZOARE INCORPORATE, BATERIE LI-ION, WIRELESS;

si la nr 2)notebook dell inspiration:procesor intel c 900 2.2 fhz, memorie 2gb, hard disk 250 gb, dvd rw, diagonala 15, 6", retea lan 10/100 Mbs, webcam, microfi\on si difuzoare incorporate, wireless, bluetooth.

Imi trebuie doar pentru a vb pe mess a vedea seriale pe net si pe calc si filme la fel.adica sa imi mearga bine netul...si cam atat...nu sunt adepta jocurilor dia acele de vad la tv.nu.doar messenger si pentru internet.viteza buna la net. ce ziceti care este mai bun? si bateria sa ma tina la notebook.ca stau cam intre 2 si 4 ore pe calc de obicei.winking
va multumesc anticipat. pupucei. v-as da enspe mii de fundite daca as putea. dar va rog raspundeti-mi.:*:*:*

Răspuns Câştigător
| NuConteazaShinee a răspuns:

Acer este un laptop destul de bun. este facut de chinezi dar daca vrei ceva de la chinezi si chiar sa fie facut numai de ei iti recomand sa te uiti dupa un DELL sunt laptop-uri extraordinar de rezistente, bune si la un pret bun

Acum dintre cele doua de mai sus eu spun sa te bagi pe HP! de ce?
Cred, nu garantez...dar e ceva mai rezistent decat un accer

2 răspunsuri:
| JuLien a răspuns:

Acerul este mult peste Dell. memorie mai multa, proceosr mai bun, hard-disk mai mare, in concluize alege Acer-ul.

| VladimirPutin a răspuns:

La filmele hd o să ai probleme cu toate dacă îl ții doar într-un loc mai bine îți iei un pc