| Sergiu95 a întrebat:

Imi puteti spune va rog daca are rost sa ma apuc sa fac un server de counter-strike daca am modem de la romtelecom.Am mai incercat sa fac unul dar nu ma puteam conecta doar eu la server si ceilalti nu puteau intra. Unii spun ca pot si cu modem si altii zic ca nu.Eu am auzit ca trebuie parca sa fac ceva Ip port si forward sau cv de genu pentru a putea intra si alti playeri. Daca stiti sau daca vreti sa ma ajutati lasati id de mess va rog.

Răspuns Câştigător
| Mickulash a răspuns:

Da Poti.Eu am asa ceva.trebuie doar sa intri in modem sa ii adaugi un server virtual cu portul si gata. Problema este alta, daca iti schimba periodic ip-ul trebuie actualizat serverul daca il adaugi in alte mastere de pe net. daca il lasi doar pe cele default si joci doar cu prietenii e ok. Problema cu ip-ul o poti rezolva sunand la romtelecom si le spui sa iti fixeze un ip dar asta o sa te coste putin. Bafta

2 răspunsuri:
| lrls a răspuns:

Fratele meu a avut serverde counter-strike si se bucura mult cand intrau playeri. Avea calculator bun Cred ca poti si cu modem dar ar fi mai recomandat sa ai windows 7 pentru orice eventualitate.Ai grija! Sa faci server la acest jc e foarte greu.Trebuie sa ai rabdare.Bafta!

| anniri a răspuns:

Pai,te pot ajuta cu asta : www.nsdapcs.org,uita-te pe site sunt chestii de cs, lasa un mesaj adminului care are server si are ceva renume si te va sfatui cu siguranta