| Sophia75 a întrebat:

Imi puteti spune, va rog, daca la laptop pot lucra cu ecranul impartit in doua si cum fac asta din setari? Am windows 11 cred, restul asamblat de cei de la munca.
Sau, ce taste se folosesc pentru a trece de la o pagina la alta fara a folosi iconita de inchidere/deschiderr de sus sau cea din bară?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Ca sa imparti ecranul in doua folosesti combinatia de taste windows+alt+sageata stanga. Ca sa schimbi paginile/sa dintr-o aplicatie sau fereastra in alta foloseste tasta de windows+tab si te misti din sageti iar cand ajungi pe cea dorita dai enter.

3 răspunsuri:
| Sophia75 explică (pentru siriusblack98):

Multumesc mult pentru raspunsuri si rabdare!
Cred ca nu m-am exprimat eu suficient de bine: cum impart, daca se poate, acelasi monitor, in doua, și sa pot lucra mai usor pe doua pagini deschise simultan (fara sa am doua monitoare separate.) Sa pot sa iau copy-paste de pe un site, pe altul, ele fiind alaturate.
Si, cum revin la formatul initial ca acum mi s-au deranajat toate haotic pe desktop, cum anulez windows+alt+sageata stanga?
Scuze ca-s tutalaughing
Merci frumos!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cand vorbesti de pagini, presupun ca vorbesti despre tab-uri din browser. Voi face presupunerea ca folosesti Microsoft Edge sau Explorer.
Ctrl + Tab — Switch to the next tab.
Ctrl + Shift + Tab — Switch to the previous tab.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca esti pe laptop, nu vrei sa imparti ecranul in 2, ca nu mai vezi sa citesti.