| Pantera2010 a întrebat:

Imi spune si mie cineva exista vreun program prin care sa vad cu cine vorbeste un prieten...adica de pe id-ul lui cu ce id-uri vorbeste? daca exista va rog spune-ti cum se numeste programu multumesc

9 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

In principiu nu exista, dar daca vrei sa vezi ce scrie el pe mess si ai acces la calc lui atunci uitate peste varianta asta pe google: ardamax keylogger si eventual daca ai un prieten asa care se pricepe in ale calc sa iti faca si un mic programel care copiaza arhiva mesajelor la 2 minute intr-un folder sau sa ti o trimita prin mail dar aici intervine tot accesul la calc individului sau prostia lui de a accepta si a rula un fisier executabil tongue

kratos
| kratos a răspuns:

Nu exista asa ceva din ce stiu eu laughing

| antonius74 a răspuns:

Cand gasesti, anunta-ma si pe mine!
Problema e urmatoarea: nu esti prima persoana care intreaba asta...in ziua de azi sunt chiar asa de gelosi oameni? Nu pot intelege ca gelozia este un sentiment nascut din teama si ca tu esti gelos(-oasa) pentru ca partenerul de viata nu este pe deplin fericit cu tine si cauta fericirea in alta parte? In loc sa fii bucuros(-oasa) ca el/ea e fericit(a), tu esti suparata si tuni! Daca nu te mai vrea, asta e, va despartiti si va vedeti mai incolo de viata. Bineinteles, daca e o relatie serioasa/casatorie, iar el/ea inseala sau chestii din astea, e un mare nestimtit(a)

| Raul a răspuns:

Uhhh cineva e geloasa?batting eyelashes...nu exista d-astea...doar daca nu esti hackerlaughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvântul „privacy" îți sună cunoscut? Dar „ilegal"? Nici ăsta? Atunci ai probleme grave de gelozie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista... poate prin 2050! gelozia asta ne omoara!

| Psihoterapeutul a răspuns:

Nu, nu exista asemenea program si nici program pentru aflarea parolei de la mess!

| robby_3011 a răspuns:

Am auzit si eu de asa ceva...stiu sigur ca exista da nu stiu cum se numeste