~DND oferta speciala dai un buzz si poti sa primesti: o injuratura, un ignore sau marele premiu : o excursie la reanimare!
~Cel mai important nu este sa stii! Mai important este sa ai nr d tel. celui care stie!
~Bea suc d fructe.
suc d fructe inseamna sport,
sport inseamna faima,
faima inseamna bani,
bani inseamna femei,
femei inseamna dragoste,
dragoste inseamna sida,
sida inseamna...MOARTE!
deci NU mai bea suc d fructe!
~Please try again never!
~Mananc...nu vb cu gura plina!
~Tanara, draguta, blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1. 20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion
nu sunt noi...sau ceva de genu [ps: le'am "imprumutat" de la cei din lista mea]... sper sa iti fie de folos
Nu crezi ca intrebarea isi are locul la categoria trivia/amuzante? acolo ne amuzam, fiti mai atenti/atente cu categoriile astea!
-"vreau sa fac un proiect minunat.Am nevoie de tine, benzina, si multemulte chibrituri " Sper ca iti place!
- Imi vine sa-ti sparg dintii…dar de ce sa te fac sa arati mai bine?
- Doamne… fa-ma pasare sa ma pot caca pe toti…
- Oglinzile nu pot vorbi…dar ce noroc pe tine prietene ca nu rad…
- Unii oameni iubesc asa de mult femeile lor încât, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora…
- Barbatii ar spune mai putine minciuni daca femeile ar pune mai putine întrebari…
DND cu vaca la benzinarie.Foaie verde foisor tu dai buzz eu dau ignor. DND joc fotbal in soba. DND joc fotbal cu grenada
Uite aici : Ce scrie pe mormantul unei blonde? In sfarsit, s-a culcat singura.
Pentru mai multe viziteaza: http://connect-s.ucoz.ro/news/statusuri_amuzante/1-0-1 :)