Ori vrei sa te dai mare cu vastele tale cunostinte, ceea ce e o mare tampenie, ori incerci sa inveti, ceea ce e bine, dar e gresita calea.
Eu unul n-as putea sa-ti spun pentru ca am avut tone de probleme, atat legate de software cat si de hardware, momente in care a trebuit sa folosesc CMD pentru a curata windows-ul, in care a trebuit sa folosesc linux ca sa-mi salvezi fisiere, in care antivirusul mi-o distrus sistemul, parti din windows care lipseau, si tot asa.
Exista o infinitate de probleme si pentru fiecare problema exista un numar multiplu, poate chiar infinit de rezolvari, deci nu prea putem sa te ajutam atat de mult. Si nici nu o sa inveti cine stie ce pana nu o sa ai tu problema respectiva si n-o s-o rezolvi.
De ce e rau in a vedea ce probleme alti? nu ma laud cu cunostintele mele, daca nu vrei sa ma ajuti nu ma ajuta, ai ignor
Amj observat la tast manager un anume "dllhost.exe" - e de fapt un virus. Nu am scapat de el decat reinstalandu-mi windowsul. Si l-am 'luat' instaland blue staks. Desigur ca nu apare doar de acolo, dar de acolo a aparut la mine.
Pe fostul pc, acum am unul nou, deci pe fostul am avut keylogger, trojan, adware parcă se numea, m-i s-au ars ramii de vreo 3 ori, am schimbat la ei. m-i s-a ars placa video, am cumpărat alta, s-a ars şi aia şi s-a bulit procesoru'.
Nu.Asemenea probleme sunt din cauza incompabilitatii dintre piese. Un virsu poate sterge si redenumi fisiere, poate fura informatii si altele dar de ars placa video...
Nu am spatiu aici de cate robleme am avut, mai ales la inceput.Dar cel mai greu mi s-a aprut sa scot un virus.exe care se autoinstala chair daca il depista si stergea antivirusul.Virusul asa, cand deschideam browserul, imi deschidea circa 5-600 de pagini odata.
Malbarytes pe viitor
Nu scoate nici malwarebites niciun virus care se multiplifica.Practic acel virus se cloneaza dublu, triplu, de cate ori il cauti cu malwarebites, de atatea ori se cloneaza.
Probabil multi au postat cate ceva. Dar nu e relevant pentru ca reparatiile homemade nu au nici o baza stiintifica/teoretica si lipsita de profesionalism. Daca vrei sa inveti mai multe despre PC, iti recomand cursuri autorizate si de lunga durata. E mult de invatat!
Achlies întreabă:
anonim_4396 întreabă: