| RAY a întrebat:

Imi spuneti va rog problemele care leati avut cu pc ul vostru in trecut /prezent? si rezolvarea lor

14 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ori vrei sa te dai mare cu vastele tale cunostinte, ceea ce e o mare tampenie, ori incerci sa inveti, ceea ce e bine, dar e gresita calea.

Eu unul n-as putea sa-ti spun pentru ca am avut tone de probleme, atat legate de software cat si de hardware, momente in care a trebuit sa folosesc CMD pentru a curata windows-ul, in care a trebuit sa folosesc linux ca sa-mi salvezi fisiere, in care antivirusul mi-o distrus sistemul, parti din windows care lipseau, si tot asa.

Exista o infinitate de probleme si pentru fiecare problema exista un numar multiplu, poate chiar infinit de rezolvari, deci nu prea putem sa te ajutam atat de mult. Si nici nu o sa inveti cine stie ce pana nu o sa ai tu problema respectiva si n-o s-o rezolvi.

| RAY explică (pentru MenInShadow):

De ce e rau in a vedea ce probleme alti? nu ma laud cu cunostintele mele, daca nu vrei sa ma ajuti nu ma ajuta, ai ignor

| Mayar a răspuns:

Amj observat la tast manager un anume "dllhost.exe" - e de fapt un virus. Nu am scapat de el decat reinstalandu-mi windowsul. Si l-am 'luat' instaland blue staks. Desigur ca nu apare doar de acolo, dar de acolo a aparut la mine.

| RAY explică (pentru Mayar):

Nu e virus e o compenta a sistemului de operare, el transmite date in caz de uptate

| raMLesS a răspuns:

Pe fostul pc, acum am unul nou, deci pe fostul am avut keylogger, trojan, adware parcă se numea, m-i s-au ars ramii de vreo 3 ori, am schimbat la ei. m-i s-a ars placa video, am cumpărat alta, s-a ars şi aia şi s-a bulit procesoru'.

| RAY explică (pentru raMLesS):

Pe bune?

| raMLesS a răspuns (pentru RAY):

Păi am avut vreo 5 ani pc-u ăla fost.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu.Asemenea probleme sunt din cauza incompabilitatii dintre piese. Un virsu poate sterge si redenumi fisiere, poate fura informatii si altele dar de ars placa video...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am spatiu aici de cate robleme am avut, mai ales la inceput.Dar cel mai greu mi s-a aprut sa scot un virus.exe care se autoinstala chair daca il depista si stergea antivirusul.Virusul asa, cand deschideam browserul, imi deschidea circa 5-600 de pagini odata.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Malbarytes pe viitor

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu scoate nici malwarebites niciun virus care se multiplifica.Practic acel virus se cloneaza dublu, triplu, de cate ori il cauti cu malwarebites, de atatea ori se cloneaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce punct de vedere? Vechime componente, incompatibilitati drivere, sisteme de operare diferite, ergonomie, intretinere etc...

| Admunssen a răspuns:

Probabil multi au postat cate ceva. Dar nu e relevant pentru ca reparatiile homemade nu au nici o baza stiintifica/teoretica si lipsita de profesionalism. Daca vrei sa inveti mai multe despre PC, iti recomand cursuri autorizate si de lunga durata. E mult de invatat!

| RAY explică (pentru Admunssen):

Experienta te invata mai mult ca un curs, facultate crede-ma ca stiu ce vb