| Fantaspirit a întrebat:

Îmi tot apare pe tiktok păcănele și Narcis de la Bărbulești, cum fac sa nu mai îmi apară?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta a considerat titk tok ca vrei tu sa vezi dupa ce ti a analizat videourile la care te ai uitat cel mai mult si mai intens

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Instaleaza un antivirus pe telefon, in plus un ad-blocker (in browser) pentru reclame (inclusiv de pe Youtube).

| Violleta2022 a răspuns:

Intra pe contul lui si blocheaza-l!

| Fantaspirit explică (pentru Violleta2022):

Nu prea poți scapa de genul asta muzical și in trend pe YouTube mereu ii vezi acolo, sunt peste tot, românii s-au tiganizat, le asculta maxim muzica peste tot.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Îți închizi contul de pe TikTok. Oricum e pierdere de vreme.

| blackann a răspuns:

Ii blochezi. Dar iti apar video-uri in functie de ce ai cautat, ce vizualizezi cel mai mult, chiar si in afara tik tok ului. Asa ca. daca esti interesat de ele de ce te mai deranjeaza ca iti apar?!

| Fantaspirit explică (pentru blackann):

Da,mă uitam pe YouTube la păcănele dar la ăla ce canta manele nu, nici măcar nu am auzit de el laughing văd că e viral în America îl ascultă foarte mulți.
Îmi apare de la ogramada de utilizatori păcănele, se pare că caut pe YouTube îmi apare pe tiktok, odată vorbeam cu sorămea de un aspirator și culmea imediat am văzut o postare pe Facebook cu el

| wahaha a răspuns:

Stergeti tiktok-ul, ajuta la sănătate mintala