Daca unitatea apare in My Computer, dar stick-ul nu se poate deschide, atunci stick-ul este protejat de un mic program.
La sisteme cu windows > XP sau linux nu, la celelalte trebuie instalat un driver ca sa vada USB
Daca ai XP, Vista sau Win 7, inseamna ca stick--ul nu e bun, ori ai probleme la driverele USB. Pt. versiuni mai vechi de windows (sau alte sisteme de operare) ai nevoie de drivere, softuri, etc.
Spor!
Alte dispozitive USB merg? Daca nu dezinstaleaza driverele USB din Device Manager apoi da un restart.La intrare in Windows dupa restart se reinstaleaza driverele automat...si incearca apoi stick-ul.
Si eu am avut probleme:),
intra pe http://download.kappa.ro/action__file/id__1232
downloadeaza ala...sau cauta pe google usb instaleaza support for usb.
Sal.Vezi ca in spatele unitatii sunt vreo 4 gauri pentru stick si usb.incearca sa bagi sticul acolo.cred ca o sa mearga...sa-mi spui daca a mers sau nu...
Sal.Vezi ca in spatele unitatii sunt vreo 4 gauri pentru stick si usb.incearca sa bagi sticul acolo.cred ca o sa mearga...sa-mi spui daca a mers sau nu...
Este de la windows de oare ce iti trebuie programul usb si eu am avut problema aceea dar mi-am restartat windowsu si mi-a mers mersi pentru ask