Prima data vezi daca procesorul tau e compatibil cu w8
apoi, in cazul in care procesorul e compatibil te sfatuiesc sa incerci cu o versiune de 32 bit si sa nu fie enterprise. un w8pro de exemplu. cu 2 gb de ram in teorie poti rula un w8 de 64 bit, insa Microsoft intotdeauna sfatuieste sa ai minim 4 gb de ram.
ca sa vezi daca pc e compatibil cu w8 trebuie doar sa rulezi windows 8 advisor. e free in pagina Microsoft. nu poti sa il rulezi daca ai XP. in caz ca ai XP bootezi cu discul de w8 si in cazul in care iti da o eroare atunci ramai cu xp. in caz ca poti instala...Bafta.
Cam mica placa video, de ce sa-ti incarc pc-ul cu Windows 8? Cand 7 este foarte bun, nu recomand 8.
Am avut si 7 dar din sistemul meu 5.1 se auzeau doar 2 boxe asa ca am instalat programul Gygabyte si intr-adevar mergeau dar in''suturi'' daca intelegi ce vreau sa zic si imi zicea ca am deconectat un cablu de la unitate ceva de genu
Proasta calitate a? Bai baiatule eu cu placa asta am jucat GTA 4 si rula foarte bine fara sa se blocheze, chiar si pe 256 si mergea destul de bine asa ca nu e de proasta calitate cum zici tu!