Sigur alexdonisa, si te poti interesa pe internet si poti gasi un cod cred care iti face ca avast ul sa ti fie activ inca vreo cativa ani buni pana in 2038 daca nu ma insel... scuze daca am greit anul dar oricum stiu ca e vorba de cel putin 10 ani
Buna,
Personal recomand Norton Antivirus pentru ca nu doar vede ca ai virus si il si curata. Totodata este cel care verifica si Facebook de aceea au un parteneriat prin care il obtii cu licenta full 6 luni. Adresa este: http://us.norton.com/ps/loem/EN/Facebook/ si la resurse o sa stai foarte bine.
Are virusi daca ii loat pe internet si daca il cumpari n-are
Ia-l si utilizeaza-l cu incredere.
Nu are virusi pentru ca este downloadat de pe serverul lor, deci poti lua cu incredere.
Http://www.avast.com/index
uite aici e gratis si nu consuma multe resurse, e cel mai bun de pe piata in momentul de fata
Si ii free
L-am dat cand ti-am raspuns tie! Asta un aspect! Apoi sfatul il dai dupa o documentare temeinca, pentru ca poti fi intr-o eroare, pe care o poti transmite mai departe si sa fie luata de buna! Desi intentia ta a fost buna, poate fi gresita! Sper ca ai prins ideea!
Sigur alexdonisa, si te poti interesa pe internet si poti gasi un cod cred care iti face ca avast ul sa ti fie activ inca vreo cativa ani buni pana in 2038 daca nu ma insel... scuze daca am greit anul dar oricum stiu ca e vorba de cel putin 10 ani
Bobo_9532 întreabă:
anonim_4396 întreabă: