Nu exista antivirus bun si antivirus rau... toate sunt la fel de bune daca au update-urile la zi si daca nu le dezactivati
Un antivirus e bun pentru ca iti consuma mai putin din resurse, sau pentru ca are in plus protectie email sau pentru ca are firewall...
daca vrei un antivirus+link scanner care consuma si putine resurse si isi face si treaba iti recomand avg free (vorbesc pentru ca ma ocup si cu hack printre celelalte activitati xD )
Succes
PS. pentru avg dai un search pe google pentru ca e primul link
Http://www.scanwith.com/download/Norton_AntiVirus.htm
cel mai bun NORTON, ti-am dat link-ul mai in sus, o sa te ajute sigur, pe mine m-a ajutat am avut trojan si malware imi era plin laptopul dar cu ajutorul lui nu mai am nimic virusi :P
Kasperski antivirus :D http://esd.element5.com/product.html?productid=300324330
Solutiile dedicate sunt cele mai bune. ca si antivirus iti recomand Kaspersky. Pentru intretinerea sistemului iti recomand CCleaner, este un utilitar foarte bun si gratuit. Bafta!
Tuneup nu e antivirus! Incearca si tu ccleaner pentru curatarea pc-ului si defrageler pentru defragmentare, iar ca antivirus free iti recomand avast, avg sau avira!
Scuze... am uitat sa precizez ca pentru defragmentare si alte de astea ai optiuni la windows. sunt si programe ca cc cleaner sau regcleaner dar e foate posibil sa te trezesti ca nu iti mai merg unele si altele so... avg free
Succes!