E super blogul tau cred ca ai muncit la el eu nu as avea rabdare
felicitari sa mai postezi sa fie si mai super
o zi buna
Buna treaba pana acuma...continua tot asa.
@_Deea_
are voie atata timp cat nu face spam
Da
e ff dragut...
dar nu stiu daca ai voie sa faci reclama la blogul taw p site...
app e ff tare:*
E interesant, imi place ideea si interfata aleasa, dar aveti grija la felul in care scrieti. Este obositor sa vezi atat de multe puncte de suspensie, virgule razlete si greseli gramaticale. Va pierdeti credibilitatea si ii invatati si pe cei care va citesc sa scrie la fel ca voi.
Varianta mea ar fi fost asa:
Selena Gomez.
O fata frumoasa, desteapta si draguta. Asa e Selena. Este o actrita mexicana (acum stim de unde-i vine frumusetea). A jucat in multe filme, printre care: Princess Protection Program, Wizards of Waverly Place, Another Cinderella Story si cateva episoade din Hannah Montana si The Suite Life Of Zac and Cody. Prietena ei cea mai buna este Demi Lovato si nu o prea inghite pe Miley Cyrus. Asta e...
Te iubim mult Selena, si te asteptam cu bratele deschise sa vii intr-un concert la Bucuresti, in Romania.
V-ati dori, nu-i asa?
Platforma blogului permite formatarea textului si puteti pune link-uri catre alte site-uri (filme in care au jucat fetele, ce prietene au etc.). Incercati sa dati o forma blogului, pozele aliniate undeva: ori la dreapta ori la stanga.
Mult succes.
@RadioMusicFactory am observat greseala. o sa o corectez. Ok? si ''scrii'' se scrie cu doi de ''ii''
Intradevar nu e foarte plin si e destul de simplu dar e frumos .
Sper ca pe viitor sa scrieti cat mai multe articole.
Succes !
anonim_4396 întreabă: