| WeAreSmart a întrebat:

In CCleaner este o unealta Curatare hard, deci acesta curata tot hardul si sterge toate fisierele (muzica, video) sau doar il curata de ceia ce nu e nevoie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar cele ce nu trebuie, file goale si ramasite de la dezinstalarea unor programe sau jocuri.

10 răspunsuri:
| DDCC a răspuns:

Salut!
Păi poţi alege să şteargă totul de pe partiţia C (http://www.fanhow.com/......aner_1.png ) sau doar spaţiul liber (https://encrypted-tbn2.gstatic.com/......ps?/images ) va face imposibil ca să mai recuperezi ce ai şters odată de pe hard cu programe de genul Panda Recovery. Asta înseamnă curăţare a spaţiului liber.

| WeAreSmart explică (pentru DDCC):

Tot nu am inteles cum curata spatiul liber, adica se alibereaza spatiu?

| DDCC a răspuns (pentru WeAreSmart):

E bine cum a scris ramon2473, eu am vrut să formulez altfel.
Ce voiam eu să zic este că atunci când ştergi vreun dosar spre exemplu rămâne un fel de referinţă a lui (astfel poţi recupera acel dosar cu anumite softuri). SĂ cureţi spaţiul liber înseamnă să ştergi acele urme pe care le-am numit eu "referinţe" ca să funcţioneze mai bine HDD-ul.
Mie unul mi se pare că lucrează cam încet acest utilitar, cam la fel ca şi Disk Cleanup (cleanmgr.exe) care e utilitar al Windows-ulul (asta dacă nu vrei să mai descarci nimic).

Ti-as da funda dar nu o mai am happy

| DDCC a răspuns (pentru WeAreSmart):

Pentru?
happy

Pentru ca ai dat cel mai bun raspuns

Aporpo am instalat AVG internet security happy

| ReusxD a răspuns:

Are 3 optiuni:
-Stergere: Doar spatiul liber, Tot hardul (toate datele vor fi sterse)
-Siguranta: Simpla inlocuire(1 pas), DOD 5220.22-M(3 pasi), NSA(7 pasi) si Gutmann(35 faze)
-Harduri: Bifezi hardul pe care vrei sa il curete, ex: (A), (C), (D).
Succes!

| WeAreSmart explică (pentru ReusxD):

Nu stiu de ce dar raspunsul tau e foarte asemanator cu cel al lui Cristian de mai sus happy

| Leatherleader a răspuns:

Are 3 optiuni:
-Stergere: Doar spatiul liber, Tot hardul (toate datele vor fi sterse)
-Siguranta: Simpla inlocuire(1 pas), DOD 5220.22-M(3 pasi), NSA(7 pasi) si Gutmann(35 faze)
-Harduri: Bifezi hardul pe care vrei sa il curete, ex: (A), (C), (D).
Succes! Funda?