Calitatea e buna si la 10 mb/s. Lasa fps la 60. Modifica rezolutia, din fullHD in HD. La calitate nu pierzi dar vei castiga la dimensiune fisier.
Daca ai sa lucrezi cu 60 fps si bitrate de 15mb/s sa nu te astepti la altceva. Miscoreaza la 30 fps si cel mult 4 mb/s, mp4 si ai sa vezi diferenta.
Știu, dar de data asta am nevoie de 60 fps. Vreau și calitatea imaginii să rămână bună.
Rezoluția este deja HD (nu am cameră FullHD). OK, o să încerc atunci în 10 MB/s, sper ca diferența să fie mare după 6-7 ore de render...
O, dar e cam mult 6-7 ore.
Știu, dar n-am ce face. Am doar un i3.
A terminat în 4 ore și ocupă 7, 36 GB. În unele locuri se vede diferență mare de bitrate, dar e OK. Cred că primești funda, ai dat răspunsul cel mai apropiat de ce voiam eu.
OK, verifica si AUDIO (original), daca rata de compresie e de 320 kb/s, e mare.Foloseste calitate CD (192 kb/s).Mai verifica si cum a fost filmat clipul original (interlaced/progressive).
În partea de audio am folosit foarte multe lucruri (sonorul filmărilor, muzică, efecte speciale) de toate tipurile și felurile. Am salvat filmul în 383 kbps și 24 biți pentru audio. Am filmat în progresiv și am salvat tot așa.
Filmul a ieșit la fix, încape pe un stick de 8 GB. -Misiune îndeplinită.-
OK.Keep up the good work.
Calitatea e buna si la 10 mb/s. Lasa fps la 60. Modifica rezolutia, din fullHD in HD. La calitate nu pierzi dar vei castiga la dimensiune fisier.
In meniul de render alegi.wmv (Windows media video), la audio alegi ce vrei dar la video alegi CBR cu formatul Windows Media 9 si restul alegi dupa bunul plac si o sa vezi o diferenta in dimensiune, aproape jumatate din cat ai acum.
Am încercat și în wmv (este/era formatul meu preferat), dar secvența ocupă chiar mai mult decât în formatul de la Sony (22, 4 MB) și se salvează de 2 ori mai încet. Oare alte programe nu au și alte formate?