Am si eu casti din astea, eu mi le-am cumparat din mall din IASI, Iulius Mall parca se numea era un showroom beats dar asta a fost anul trecut nu stiu daca mai gasesti magazinul..stii cum e ce e scump nu se cumpara..si astea is foarte scumpe. daca nu poti incerca in Moldova Mall e tot in IASI.Mai mult ca sigur gasesti si in Bucuresti dar acolo nu stiu unde sa iti zic exact...dar pot sa iti spun ca experienta si calitatea sunetului sunt exceptionale.din cate casti am avut acestea is merita toti banii.
Da, la MONSTER Beats Studio. Unde le pot incerca?
Pai de unde esti? In mod normal le poti incerca intr-un magazin specializat.
Sunt din Vaslui, dar nu asta conteaza, ma pot duce si la Iasi, si la Bacau, poate chiar si la Bucuresti
As vrea sa te intreb si cateva detalii, sper sa nu devin foarte plictisitor: Cat au costat la acel moment? Iti mai amintesti daca le-ai luat de la Altex, de la etajul 1 de langa scari sau de altundeva? Poti sa le incerci de unde le-ai cumparat? Poti sa asculti muzica si fara izolare activa? Cum se aud?
Deci nu mai stiu exact cat am dat pe ele cateva milioane.Nu nu le-am luat din altex era un showroom beats si aveau o pereche de teste.Cat despre calitatea sunetului nu am cuvinte...se aude exceptional..au un bass intens si puternic.
Dar calitatea? Sunetele cu frecventa medie si inalta pe langa bass, cum se auzeau?
Se aud foarte bine si au o claritate foarte buna.
Multumesc MULT. Inca o intrebare si am terminat, nu cumva era showroomul eMag?
Sincer nu mai stiu sigur dar cred ca da.
Multumesc mult!
Cu placere.
Am si eu casti din astea, eu mi le-am cumparat din mall din IASI, Iulius Mall parca se numea era un showroom beats dar asta a fost anul trecut nu stiu daca mai gasesti magazinul..stii cum e ce e scump nu se cumpara..si astea is foarte scumpe. daca nu poti incerca in Moldova Mall e tot in IASI.Mai mult ca sigur gasesti si in Bucuresti dar acolo nu stiu unde sa iti zic exact...dar pot sa iti spun ca experienta si calitatea sunetului sunt exceptionale.din cate casti am avut acestea is merita toti banii.
EugenuS întreabă:
anonim_4396 întreabă: