anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În ce situații e bun Windows, dar nu și Mac OS în afară de jocuri?

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

In foarte multe! Te vei convinge singur cand vei trece pe mac! happy
90% din ce exista e pentru windows! happy

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Deci nu prea e bun Mac OS? E cam singurul sistem de operare care nu pare inexistent în afara de Windows. Nu văd oricum motiv să renunț la Windows și să trec la Mac OS și nici nu o voi face.

| LPCTSTR a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare are avantaje si dezavantaje, unul mananca mai multe resurse pentru procesul lui, altul nu, unul este "bloated" cu aplicatii si functii care sa te transforme in produs si nu in utilizator, altul s-ar putea sa nu, etc. Nu exista un sistem mai bun decat altul, ci sistemul potrivit nevoilor tale.
Daca tot ceea ce faci este browsing si atat, distributiile linux nu-s mancacioase, nu-s "bloated" si anecdota continua: securitate, control, comfort crntralizat, etc. Daca programele cu care-ti castigi painea sun strict dependente de Windows sau Mac, stii deja ca nu ai vreo scapare.

| lpavel a răspuns (pentru anonim_4396):

Mac OS sau orice altceva nu as schimba cu windows nici daca as fi platit! laughing De ce? Ti-am zis: tot ce misca e pe windows! happy

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Am văzut că are cota de piață cam de 10%, cel mult 15%. Evident e foarte mică, dar mai mult decât mă așteptam.