| drazicmania a întrebat:

In curand voi merge in germania unde voi sta cateva luni la munca. datorita programului de munca si a faptului ca nu stiu limba nu voi putea sa merg sa imi fac abonamente internet acolo si fiind o perioada asa lunga as dori sa pot beneficia de internet pentru a socializa cu prietenii... Spuneti-mi va rog daca nu am posibilitatea de abonament la internet aici care sa il pot utilizasi acolo

3 răspunsuri:
| crynys a răspuns:

Stai linistit ca sunt foarte multe internetcafee-uri acolo mai e toate drumurile mai ales pe langa gari. In ce oras te duci? Tarifele la internet e mobil in rooming sunt foarte mari si nu nu stiu cat de mult iti permiti sa stai pe net in rooming. Nu stii nici engleza? Nemtii toti stiu engleza si nu o sa ai probleme

| drazicmania explică (pentru crynys):

Ok.deja eu voi lucra cam de la 8 dimineata la 8 chiar 10 seara deci chef de iesit in oras la cautat internet-uri nu prea ...germanii si engleza cel putin in zona aia mai greu.este undeva in sud aproape de locul de unde izvoraste dunarea...nu f departe de Munich.dar nu stau in oras.as cauta totutsi o solutie sa ma internet pe laptop-ul meu. daca nu se poate in tara poate se poate anticipat acolo sa merg si sa platesc in avans pentru 5, 6 luni

| crynys a răspuns (pentru drazicmania):

Am inteles. Tarifele la internet mobil in rooming sunt foarte scumpe. Poate sa iti iei de acolo o cartela de la un operator din Germania si sa iti activezi internetul pe ea. Oricum ca sa stii sigur cat ai platii suna la serviciu clienti la operatorul la care ai tu cartela aici in Romania si cere tarifele la internet in rooming.