| Antonia90 a întrebat:

În dimineaţa asta am pus nişte poze pe calculator, iar după ce am pus cardul în telefon, am vrut să intru în card şi mi-a arătat "Necunoscut.Formataţi?". Mi s-a mai întâmplat, dar am scos cardul din telefon, l-am pus la loc, şi totul a mers bine, dar de data asta nu merge.Am încercat, dar tot aşa îmi arata. Şi am încercat să îl formatez dar îmi arata "Nereuşit".
Cum să fac să pot intra în card? E ceva de la telefon?
A, şi când îl pun în cititorul de card, în pc mi-l citeşte.
Şi am telefonul Samsung GT-C3010.
Mersi! happy

5 răspunsuri:
| moldovianu a răspuns:

Fa-ti backup in calculator la tot ce ai pe el,apoi baga cardul in telefon,da format! Daca l-a formatat si il vede, scoti card-ul, bagi la loc pe el din calculator ce ai pe el si vezi daca iti mai cere.In cazul in care nu vrea sa ti-l formateze, telefonul are ceva, nu il citeste bine.Mai poti incerca si alt card, daca ai la indemana sa vezi daca vrea format sau nu.

| iChaz a răspuns:

Incearca sa salvezi ce ai pe card, apoi pune-l in telefon si formateaza-l de acolo. Ar trebui sa mearga.

| Antonia90 explică:

@atomik ca sa scot cardul, trebuie sa scot si bateria.si da, telefonul era deschis.

| AndreyIstetul a răspuns:

Buna. Trebuie sa salvezi toate datele de pe card undeva apoi sa-l formatezi altefl nu-ti va mai merge...

| atomick a răspuns:

Prima data cand ai scos cardul telefonul era deschis? straight face