Iti trebuie
Easeus Partition Master. Cu varianta gratuita (Home)aici http://download.cnet.com/......63346.html poti face chestia asta foarte usor: Ai o bara pe care sînt trecute toate partitiile. Cu mouse-ul micsorezi partitia adiacenta partitiei C, si apoi tragi marginea partitiei C în spatiul eliberat. Datele se înmagazineaza, si la urmatorul boot sînt puse în aplicare. E drept, dureaza ceva, dar nu pierzi nici o data.
E bine sa defragmentezi mai întîi partitia de unde iei spatiul de alocat pentru C.
Deci repet:pur si simplu poti trage de colturile partitiilor cu mouse-ul ca sa le redimensionezi. Intai micsorezi D-ul apoi maresti C-ul in spatiul liber creat!
Pentru siguranta ta nu uita sa faci un backup la fisierele importante - uneori mai exista si accidente! Succes!
14 ce? GB?
si dc asa putin? 14 gb liber sau hdd-ul tau nu are nici 50 gb?
daca in C ai 8 gb liberi atunci poti sa stergi idn cchestiile care nu iti trebuie.
daca 8 ai fara nimic pe ei atunci este de la partitie.
depinde cat e hdd-ul tau de mare si cum a fost impartit.
cand nu ai nevoie de nimic de pe el atunci cand instalezi windows sterge partitiile existente si creaza altele 2 sau 3 asa cum vrei tu oricum in functie de marimea hdd-ului tau o paritie ar trebui sa fie ceva mai micuta decat celelalte.
Schimbi windowusu, si creezi din nou partitiile sau exista un program pe net, nu stiu cum se numeste si poti umbla la partitii.
PS. 14, 14, 8 sunt gb
Pai... ori stergi din el ce nu-ti mai trebuie, daca ai ce sa stergi. daca nu ai ce sa stergi, poti sa mai cumperi niste memorie, sau daca nici asta atunci poti muta ceva din C in celelalte partitii. in D sau E. eu asa fac, in C niciodata nu am suficient spatiu, cand in celelalte am si n-am ce face cu ele, si imi pun programele mai mari in D. Numai sa ai grija ca se spune ca nu e bine sa ti programe in D desi nu stiu de ce pentru ca eu le am acolo de cativa ani si calcu merge super bine. succes cu spatiul. pupici:*:*:*