Normal ca poti, dar nu mai mare de 10 metri fiindca apare rezistenta in ohm pentru fiecare fir si e posibil sa nu iti mearga bine WEBCAM-ul, inn rest, respecta modelul de mufa si atentie la fire sa nu le incurci si pune o bucatica de tub varnes la pini cand faci lipiturile cu pistolul de lipit, e bine ca ansa de cupru sa fie noua si sa o ascuti putin la virf cu o *** ca sa poti lipi mai fin.
Nu stiu daca vei reusi sa-l faci singur, dar exista in comert cablu prelungitor USB. Eu am si este ok.
Da, poti face! am eu pentru un modem la orage.Am cumparat un prelungitur usb si era prea scurt, l-am taiat la jumatate si am cuparat un cablu cu 4 fire si manta de cupru. Cere vanzatorului cablul cu diametru cat mai mic si e important sa aiba manta de cupru.Eu dupa ce l-am conectat am vrut mai mult, initial am avut 10m de cablu dar l-am scos si am adaugat unu de 30m pentru un semnal mai bun si nu a vrut sa-mi mai recunoasca modemul(gandeste si tu 30m la 5v care-i scoate usb-ul -tensiunea e prea mica).
Cel mai simplu...in magazine specializate gasesti cabluri prelungitoare USB pana la 20m lungime.Ai putea sa-l faci si singur, dar nu e recomandat.