De dus o sa o mai duca ele, dar incet incet o sa imbatraneasca. Vad laudat peste tot xbox-ul, desi nimeni nu argumeteaza. Pentru cel care tot zice ca ps3 e invechit, macar ps3-ul tot e cu un an mai nou fata de xbox 360. Iar dintre ps4 si xbox one, xbox one nu are nici o sansa, deoarece are hardware inferior... cu destul...
Sincer, nu.
Sunt complet depășite și companiile de jocuri vor înceta cât de curând să mai facă și versiuni compatibile cu console de generație veche, la fel cu s-a întâmplat și cu PS2.
De diferențele de grafică, nici nu mai zic.
Știu că prețul este aproximativ dublu, dar cred că merită diferența, având în vedere că ar trebui să mai treacă câțiva ani până la următoarea generație de console.
Eu as strange bani pentru un Xbox One. Diferenta de bani este mare, insa este de actualitate, iar in urmatorii ani toate jocurile vor cauta sa fie Next Gen.
Mie mi se par tzepe consolele mai bine iti iei un pc bun si cu bani care i ai da pe jocuri ai face upgradeuri cu timpul mai pui cativa rami o placa video ceva.nu se merita nici o consola
Xbox 360 e mult mai folositor decat ps3 si deja s-a invechit ps3 si nu mai are niciun farmec...Eu as merge pe xbox360
Ercjiaai întreabă: