| sweetlollypop a întrebat:

In jur de cat costa un Ipad? L-ati incercat / il aveti? Merita banii?

Răspuns Câştigător
| StefanS a răspuns:

In Romania un iPad 16Gb cu Wireless si 3G ii la pretul de 3. 049, 90 Lei iar unul doar cu Wireless costa 2. 329, 90 Lei.
Eu l-am incercat si pot sa iti zic ca ii exact ca si un ipod touch doar ca are un ecran mai mare.
Eu zic ca nu isi merita banii. Iti gasesti alt internet table mai bun(cu usb, hdmi etc) la pret mai mic. Daca nu gasesti cu tot cu 3G la pretul unui ipad mai iei si un smartphone cat de cat si trimiti prin wireless retea de pe telefon si asa ai net pe tableta cand nu esti acasa.
Deci ipad=alta tableta+un smartphone(nu ai nevoie doar ca telefonul sa aiba wireless).
Pentru a vedea pretul tuturor ipad-urile uita-te aici: http://www.emag.ro/search?s_cat=0&s=ipad

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cam 3500 ron! si nu prea face banii! sincer la banii astia iti iei un super laptop! ce dracu gasesti Sony vaio la banii astia! ...si parca mai mult imi place Samsung galaxy tab decat ipad!

| smile_5777 a răspuns:

Da merge foarte bine...cat costa nu stiu/... da e bun.si merita banii

| Lala20 a răspuns:

Costa cam 4000 de lei. Poate si mai ieftin, dar si mai scump! Nu l-am incercat si nici nu am. Evident ca e bun, dar nu prea vad ce faci cu el, adica e mai util un iPod sau iPhone care il poti purta mai usor cu tine decat un iPad, care e mare si greu presupun! Dar tu imi pari cam mica si nu prea vad la ce ti-ar trebui asa ceva, e pentru adulti care il duc la lucru si au treaba. Funda?

| yoo23 a răspuns:

Nu merita sa dai banii pe un IPad. Vorba lui @apache, de banii aia iti iei un super laptop, care e mai usor de folosit ( ca un calculator) si poti face mai multe pe el.