| robert8888 a întrebat:

In legatura cu internetul de la digi a mai patit cineva asa? Ce e de facut, cum pot rezolva?
Platesc internet de pana la 300/150 si am un cablu tras cu un link de 100. Deci pot atinge viteza de maxim 100. De 3 ani tot ma mint ca mai incolo, ca e prea frig, e prea tarziu, vine iarna numai primavara, primavara inca e devreme si nu se stie cand...Am facut o gramada de sesizari, au zis ca asta e cel mai mic abonament. Plus un angajat de-al lor din oras m-a amenintat ca scriu multe sesizari si reclamatii ca ii fac reclama proasta ca nu poate sa rezolve si pe urma a zis ca ma da si in judecata. Si am abonament pe firma unde am servere de web, mail, ftp,... unde fiecare Mb conteaza. Si am scris cateva comentarii la fel ca asta de pe profilul firmei si m-au blocat ca sa nu mai pot scrie. Sa nu vada lumea ce fac ei.

2 răspunsuri:
| qLoxPlayZ a răspuns:

Poate sa fie de la placa de rețea sau de la specificatiile calculatorului/laptopului, dar nu zic ca asta este problema. Si eu am avut aceeasi problema si inca o am, dar la mine este diferit, eu am fibra optica bagata in routerul de la ei. Pe wifi aveam 30mbps, iar dupa am cumpărat in router destul de puternic (5Ghz) si ajuns pana la 300Mbps in zilele alea buna., așa cam 150-200mbps. Ăștia de la digi sunt hoți câteodată, nu pot sa neg. Am uitat sa mentionez ca am cumpărat o placa de rețea externa deoarece cea integrată nu ducea 5Ghz.

| qLoxPlayZ a răspuns:

Am înțeles eu greșit. Dumneavoastră vreti să schimbați cablul sa vă mearga peste 100? In cazul asta, imi retrag cuvintele de mai jos, in afară de partea in care am menționat ca cei de la digi sunt niște hoți (câteodată)