| Fernando9Torres a întrebat:

In mașina folosesc un card pentru a asculta muzica și am unele melodii ce le rulează un timp(sa zicem 0:50 sec) și pe urma trece la alta melodie(specific, ca melodiile respective nu aveau nimic și din senin am patit). Am reformatat cardul, l-am scanat de viruși și tot la fel.

7 răspunsuri:
| Reghqen a răspuns:

Posibil ca unele nu s-au descarcat complet, iar când ai descărcat de exemplu o melodie și ai pus-o pe card aceea melodie rulează doar partea descărcată, de exemplu 0:50 sec fiindcă atât a descărcat melodia în sine. Altă soluție este ca melodia care ai descărcat-o nu era completă, adică avea ea doar partea aceea de 0:50 secunde.
Descarcă iar melodiile și asigură-te ca sunt complete, și nu doar o parte!
Descarcă-le de aici: https://freedsound.net/it/
Pui linkul de la Youtube a melodiei sau numele melodiei apoi o descarci, dar înainte asigură-te ca are minutele respective a melodiei de pe Youtube.
După aceea le pui pe card!

| Fernando9Torres explică (pentru Reghqen):

Melodia mi-a mers o perioada de timp(complet) și nu m-am atins de ea, iar după o perioada pur și simplu aceeași melodie care se derula full acum îmi merge câteva secunde?‍♂️ Și problema e ca se schimba "chestia" asta de la o melodia la alta. Azi merge mâine nu mai merge..de la 1 melodia am ajuns la 3

| Reghqen a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Poate cardul nu e bun, sau poate ca nu-l citește bine mașina.

| Fernando9Torres explică (pentru Reghqen):

Și de ce timp de 4 luni(de când am cardul) n-am avut nicio problema cu el?‍♂️

| Reghqen a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Poate cu timpul s-a zgăriat și de asta nu-l mai citește bine ca înainte, alt card nu ai? Poți să încerci cu un card nou, iar dacă tot așa face poate fi ceva de la mașina, sau de la formatul melodiilor.
Asigură-te ca sunt.mp3!

| Romaniamafia a răspuns:

Ai activat modul demo la casetofon. Iti ruleaza cateva secunde melodia si trece mai departe, nu are cardul nimic.

| Fernando9Torres explică (pentru Romaniamafia):

Nu m-am prins de vreo Setare la casetofon, doar am scos cardul am băgat alte melodii și când l-am băgat iar și i-am dat play unele melodii(care mergeau înainte) nu mai se râdeau complet