| yomaxx a întrebat:

In masina nu imi citeste cd-r(nici cele de cea mai buna calitate:Sony, tdk...nici la cea mai mica viteza).imi merg decat originale si mai merg si cele trase la calculator asazisele cd-r audio(care sunt 5 lei bucata)si mai intampin mici erori(dupa cateva minute sare 10sec din melodie.cd-urile audio sunt kaufland adica cu emblema K pe ele... Sa iau alt tip?

5 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Daca playerul tau de pe masina nu citeste mp3, e clar ca iti trebuiesc cd-uri audio.

Playerele de genu sunt in general pretentioase, deci iti recomand niste cd-uri de calitate (Memorex, Traxdata, TDK, Verbatim, Sony, Philips, HP sau alte branduri ceva mai ok, nu toate prostiile) pe care sa le inregistrezi la cea mai mica viteza la care iti permite unitatea optica din Nero (orice versiune) => CD => audio pe care o sa poti pune in jur de 15-20 de melodii/cd.

| GreenSky a răspuns:

Poate nu sunt audio!

| AtomiX a răspuns:

Si eu intampinam problema asta cand puneam melodii pe cd pentru masina. Cele pentru masina trebuiesc trase pe cd ca si track'uri, daca le pui mp3 nu ti le citeste big grin. La mine asta a fost problema, sper ca te'am ajutat happy

| UnCorpSanatos a răspuns:

E simplu nu ai casetofon mp3 doar audio si iti suporta doar cd-urile scrise audio si cele originale. De preferat ar fi sa incerci sa iei cd-uri mai bune si sa le scrii la cea mai mica viteza pe care o poti seta.

| yomaxx explică (pentru UnCorpSanatos):

Credeam ca am fost clar...cd-r le fac audio adica track dar merg intrerupt si de multe ori nici nu le vede.decat pe cele cd-r audio