| yellowsunx a întrebat:

In primul rand scuze de categorie! happy Deci problema. e urmatoarea... am un program de videouri Sony Vegas inainte cand salvam un video timpul maxim era o ora si ceva acum mi se salveaza in 4/5 ore, banui ca e de la ram am vazut pe yt un tutorial sa umblu prin System in fine.e ok daca Virtual memory Total paging file e de 748 mb? si minimum allowed 2 mb, currently alocated 748? la altii e de 1000 si cv pot sa-mi maresc chestia asta prin niste setari? nu-mi pot cumpara alt ram, daca e de cumparat si scuze ca explic asa aiurea problema dar nu ma pricep la astea

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E gratuit programul acela cu care faci tu videouri? Sau e doar un demo? Pentru ca daca nu e gratis, atunci se explica.

| thebeggar a răspuns:

Hai că încerc să-ți răspund, dar pot fi o mulțime de factori. Cea mai bună soluție care îmi vine acum în bibilică ar fi următoarea. Dacă dispui de un video făcut cu Sony Vegas înainte de a t-i se fi întâmplat problema de care vorbești, atunci descarcă-ți de pe net programul Media info de aici http://mediainfo.sourceforge.net/en și analizează acel video (făcut înainte ), uită-te la codecul video și audio pe care l-ai folosit, iar apoi analizează alt video făcut în prezent și vezi dacă coresund codecurile. Dacă, corespund atunci problema nu e de la Sony Vegas, ci de altă natură. Dacă nu corespund, încearcă să modifici setările la codecuri (video și audio) în așa fel încât să ai aceleași setări că la primul video (cel făcut înainte de a apărea problema). Baftă