| HeyLyn a întrebat:

In septembrie as vrea sa imi iau un telefon nou, dar nu ma hotarasc intre Samsung Galaxy S4 si iPhone 5. Care este mai 'inteligent', si de ce?

11 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Am o idee mai buna. De ce nu HTC One? s4 o sa concureze cu iphone 5s, nu cu 5 simmplu.
Revin la HTC. De ce s4 si nu HTC? s4, are doar 2 avantaje: camera in conditii bune de lumina si ecranul(discutabil, ca daca spargi un amoled, platesti mai mult de jumatate din cat costa telefonul). Atat. In rest, HTC one e mai ok. Ai materiale de buna calitate, camera buna in conditii de lumina scazuta, sunet clar si puternic, design rafinat, si nu numai.

| HeyLyn explică (pentru sltlp):

Nu apare iPhone 5 S, apare direct 6 big grin

| sltlp a răspuns (pentru HeyLyn):

Ramane de vazut ce apare si ce nu. Insa abia cu urmatoarea generatie o sa se compare s4. Insa asa cum am zis, Htc One.

| Intruder19 a răspuns:

Eu nu as alege nici s4 nici iphone5 ci HTC one. M-a fermecat felul in care a fost construit si interfata lui. Eu iti recomand sa mergi intr-un showroom si sa butonezi ambele telefoane, sa alegi care iti place. SI S4 si 5 sunt telefoane foarte perfoarmante. Alegi ce iti place.

| Danzell a răspuns (pentru Intruder19):

Yep HTC recomand si eu

| Danzell a răspuns:

Dupa cum am mai spus in multe alte posturi.laughing nu iti lua telefon dupa cat de performant se vrea sa fie. nu o sa iti foloseasca la nimic multimea de functii. in schimb ar trebui sa iti iei telefon in functie de ce ai tu nevoie.
o sa iti prinda bine cateva milioane bune in plus in buzunar pentru eventuale accesorii.

Daca totusi vrei sa iei ceva performant neaparat vezi Asus Padfone Station 1, 2, sau Infinity. O sa vezi de ce.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bun e Iphone'u decat Samsung Galaxy! De fapt, Samsung e cea mai naspa firma din lume! thumbs down

| supermamici a răspuns:

Http://timez.ro/......e-preturi/ Pentru ca are procesor mai puternic, display mai mare, procesor grafic mai performant.

| dodicuta a răspuns:

Si S3 e mai bun decat IPhone 5.S4 e plin cu senzori.Are cei mai multi.Nici nu trebuie sa atingi ecranul!

| pagetoc a răspuns:

Eu as alege S4, dar daca te uiti mai atent, S3 satisface toate nevoile in materie de smartphone, la cel mai inalt nivel. E prea mare pledeoaria de ce unu si nu iphone. La Andoid gasesti aplicatii moca care la ios le platesti, ai libertate mai mare de customizare, bateria tine mai mult putin. Ideea ca e mai stabil, da, dar atat de nesemnificativ e acest detaliu incat nu-si are sensul. Cam asta e, bafta!