| Xavicvm a întrebat:

In Sony Vegas Pro 11 nu pot importa fisiere mp4. Mi-am luat si QuickTime apoi am setat QuickTime ca "default program" la deschiderea unui video. Dar in Vegas Pro 11 ecranul e tot negru, doar sunetul se aude. Mai pot lua ceva, un plugin, ceva ca sa mearga?

2 răspunsuri:
| vinhotse a răspuns:

Încercați să utilizați playerul Quicktime sau VLC. Ambii pot reda videoclipuri în diferite formate. Dacă întâlnești problema Quicktime, nu poți reda MP4. Puteți rezolva această problemă urmând următorul ghid.

Pasul 1: Verificați complet playerul QuickTime. Trebuie să verificați dacă există și alte motive care duc la eșecul redării MP4 în QuickTime. De exemplu, asigurați-vă că QuickTime a fost actualizat la cea mai recentă versiune. În plus, verificați dacă fișierele MP4 sunt toate în condiții bune, fără a se deteriora.

Pasul 2:
Localizați codecul MP4. Dacă toate celelalte condiții au fost verificate și atât fișierele MP4 cât și QuickTime sunt toate în condiții bune, atunci un alt motiv major pentru care QuickTime nu va deschide fișierele MP4 este lipsa codecului MP4. Apoi, ceea ce trebuie să faceți este să căutați codec MP4 pe Internet. Există o mulțime de codec MP4 de descărcat de pe Internet. Aici vă recomand cu tărie să descărcați și să instalați mai multe codec-uri MP4 pentru QuickTime de mai jos.

Sursă: https://www.leawo.org/......-1389.html

| IonRacovita a răspuns:

Fa proasto daca tiai scacit piratca nu inseamna ca poti sa faci totu. Cumparati vegasu si nu te viebi