Ba da, un Hiren Boot CD mai vechi cu HDD Regenerator pe el. Atentie ca daca discul e prea stricat, nu va mai functiona deloc dupa reparatie.
Dar merge și pe un ssd? că de la nume pare să fie pentru HDD în plus nu vreau să-l stric mai tare decât este.
SSD de 1 TB trebuie sa fi fost foarte scump acum un an sau doi, daca nu e de calitate inferioara. Da, in principiu il poti folosi pe SSD, e chiar mai bine, ca nu se mai blocheaza fizic ca HDD-urile foarte bulite, deci nu se strica definitiv din cauza asta.
A, da, m-am lamurit: nu e SSD, e un hard disk disponibil din 2007. Pe atunci nu prea existau SSD-uri, sau erau caraghios de mici (ca spatiu de stocare).
E SSD că-mi spune dacă mă uit prin pc și dacă nu era SSD, nu s-ar mai deschide rapid pc-ul ci mai lent, dar înainte de problemă nici nu se deschidea bine pc-ul că imediat se deschidea și-mi arăta desktop-ul.
Daca e SSD nu e vorba de ST31000340NS.
Pai, ai o varianta, verifica cu CristalDiskInfo si revino cu ce eroare iti da.
Du-te la un it-ist, ai o problema la hard disk si nu cred ca ai putea sa o rezolvi tu
Deci să înțeleg că nu am altă soluție decât să-l duc la cineva care poate să-l facă.
Uita-te in bios si vezi daca ai la SATA DEVICE 1 SSD-ul selectat. Apoi du-te la S.M.A.R.T. si alege optiunea disabled.
Aia doar ii ascunde notificarea, nu-i rezolva problema.
A ok.