Inca ma doare piciorul. Mi s-a dezumflat puțin si in urma cu doua zile, făcând baie la picioare am făcut masaj ușor in talpa cu pricina. Am dat de niste țepușe din metal, atât de mici încât aproape nu se vad cu ochiul liber. Cu câteva zile in urma la fel am făcut masaj, dar atunci erau mai multe. Erau așezate in forma te "T" + altele in forma de cerc cu T-ul in mijloc si cate una cel puțin in dreptul fiecarui deget de la picior. Menționez ca si la piciorul stâng am avut astfel de țepușe dar mai puține. Țepușe matalice mai am si in alte zone ale corpului. Care am reușit sa le scot arata in forma de con. Menționez ca am scos si din ochi, si din limba, si din obraji. Sunt atât de dureroase numai ca nu le pot scoate pe toate, unele dispărând in timp dar apărând in alte parti ale corpului. Peste noapte cad pe cearșaf iar dimineața le găsesc si le-am strâns dar nu de la început când au fost mult mai multe. Cred ca sunt folosita drept "animal de laborator" si pe trupul meu se fac experiente. Nu o fac in mod legal, de aceea ma amenința si mi se întind curse, pentru ca ei stiu totul ce fac, ce scriu, ce vorbesc. Altfel nu ar fi știut ca eu merg la oraș sa ridic un credit pentru a-mi lua lemne pentru iarna si culmea ca chiar voiam sa merg si la Alba Iulia sa depun plângere împotriva lor. Dar mi-au facut-o. Acel bolovan de ciment care conținea si fierul in forma de T a apărut tocmai când urna sa ma întorc acasă. Am trecut prin acel loc de cel puțin 6 ori in ziua aceea si nu era acolo. Daca nu exista in talpa piciorului meu acele țepușe așezate in forma de T nu se putea sa calc eu pe acel fier si sa se întipărească litera T pe talpa mea înnegrită nici nu vânătă si tocmai pe linia desenata de țepușe. Eu stiu ca varul meu nu este creștin, deci nu pot fi învinuiți creștinii in cazul meu ca fac rău. Tocmai ca au ales o creștină pentru a o tortura. Este posibil daca încep sa ma plâng justiției sa nu ajung pana acolo pentru ca sunt capabili să-mi astupe gura. Deci tehnologia este nu doar buna, ci chiar foarte buna, insa când ajunge pe mana unor bestii e de rău. Si din acestea sunt mai multe decât creștini. Daca ei pot sa manevreze acele țepușe si nu numai, si zi si noapte, atunci deduc ca au si camere de luat vederi de stiu pe unde trebuie sa meargă, dar am o camera undeva, inca nu am descoperit-o care vede acum ceea ce scriu eu. Credeți ca aceste bestii sunt încurajate in ceea ce fac pentru faptul ca nu numai voi ci omul in general nu poate sa creadă ca ei sunt capabili de așa ceva? Miine o sa va spun cum s-au răzbunat in noaptea aceasta pentru aceasta întrebare.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.186.132) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro