| Buii a întrebat:

Inca o problema la PC ul unui prieten, la el placa video uneori se misca, dar asta daca umbli si schimbi boxele cu castile, se poate misca. Dar uneori i se da restart la PC automat straight face si e enervant. Placa video e buna, nu are nici o problema, dar nu stie ce sa se faca cu atatea restarturi. Ca pana la urma poate sa se arda sursa. Dau funda pentru cel mai bun sfat

Răspuns Câştigător
| alin_9439 a răspuns:

Eu cred ca e simplu am avut aceeasi problema cu pc 1.scaneaza de virusi ca sigur ai cativa 2.placa video e problematica doar daca e dedicata daca e asa uiatae atent in unitate si vezi daca s-a ars vreaun ventilato 3.trebe neaparat un ventilato pe chestia aia mare de metal care sta pe procesor unul in fundul unitati care sa scoata aerul cald si inca un ventilator daca are cumva placa dedicata adica placa video nu e incorporata la placa de baza ci e doar conetctata la ea fa toate astea si o sa fie ca noua a si 4.vezi poate nu are placa video instalata

3 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

S-ar putea ca problema ta sa fie chiar sursa. Virusii au si ei un rol in restart. Daca se restarteaza des, reinstaleaza windows si iti vei da seama unde e problema. Placa video trebuie fixata bine in suruburi.

| ROB3RT89 a răspuns:

Daca se misca, sa stranga bine surubul si sa fie bine fixat in lacasul lui! Restarutul are mai multe cauze, de la virusi pana la cauaza hardware.In primul rand, sa verfice temperaturile cu softuri precum everest sau speedfan! Daca trece de 40 grade la cpu si de 50 la gpu, are o mica problema cu aerisirea.

| alin_9439 a răspuns:

Danyel daca era cum zici tu cu placa video care nu era bine fixata aia insemna ca ori i se stinge ori i se facea ecranu in diferite culori auzi Buii da-mi mie un buzz pe adresa alin_micut si iti dau eu un antivirus bun si mai discutam acolo