Sunetul nu era in engleza?
Deci sa inteleg ca o parte a iesit si una nu.
Inseamna ca ti-am aratat bine.
Încearcă să le scrii la viteza cea mai mică. Dacă nici așa nu merge înseamnă ca trebuie să cureți capul de citire/scriere al dvd-rw ului.Succes
De obicei filmele se ard la viteza mica, tu cum ai incercat? Daca ai pus viteza mare nu merge.
Viteza de citire care e? acolo scrie 8x! asta e? si dvd-rw care de la pc sau de acolo unde vreau sa le vad? care crezi ca e cel mai bun program din astea? daca nu ma descurc ai putea sa mi explici mai detaliat sau nu te pricepi?
Dacă e vorba de dvd player da aia e.Deci tu va trebui să scrii dvd-ul la cel mult 8x.Eu recomand 4x că din câte știu se poate cu nero; dacă nu se poate trecis cu cd burner xp sau Brasero(nu cafeaua ci programul de scriere discuri de pe Linux). Succes
Dacă e vorba de dvd player da aia e.Deci tu va trebui să scrii dvd-ul la cel mult 8x.Eu recomand 4x că din câte știu se poate cu nero; dacă nu se poate trecis cu cd burner xp.Succes
In primul rand NU FOLOSI DVD-RW pentru FILME.Numai DVD-R sau DVD+R.
- Ai spus ca ai transformat desenele in DVD. Adica ai MENIU ca un DVD de la magazin?
-Formatul DVD este diferit de toate celelalte (avi...)
- Celelalte (avi, mkv, mp4, wmv.) sunt fisiere video.
- Pe un DVD nu incape decat UN SINGUR FILM IN FORMAT DVD.
- Pentru celelalte urmeaza pasii.
Explicatiile ti le dau pentru Nero Burning Room, nu Nero Express.
-In fereastra principala din stanga alegi
1. Nero Burning Room
Se deschide NBR, si din stanga alegi
DVD-ROM (iso)
2. In tabul "Multissesion" alegi
"No multissesion"
3. In tabul "Burn" alegi
"Finalize Disc(No further writing possible)"
Tot aici la "Wrinting Speed" alegi viteza pe care te lasa DVD (4 sau 8)
Dupa ce ai facut astea:
4. NEW
- Te duci in ferestra din dreapta si transferi toate fisierele in stanga.
5. BURN.
Daca si asa iti da erori si nu functioneaza, inseamna ca unitatea DVDROM este uzata si trebuie sa o inlocuiesti.
- A inscriptiona un DVD cu un film in FORMAT DVD e altfel si daca vrei sa stii mai tinem legatura.
Am NERO START SMART! cand m am referit ca am transformat in dvd, m am referit din fisierul care l am downloadat l am transformat in dvd(avi)! nu are meniu de dvd dar asa mi a explicat cineva! se poate inscrie pe dvd asa cum il downloadezi fara sa l transform? am dvd uri DVD-R
OK. Si cand dai pe Nero Star Smart nu se deschide o fereastra mare cu mai multe functii ale Nero in partea stanga? In ce format descarci filmele?
.avi,.mkv,.mp4 ("nume film".avi)
(ex. Trasfomers.avi, Transformers.mkv)...
3. Filmele au subtitraj?
3. Daca descarci filme in (.avi) nu are rost sa le mai transformi inca odata in avi.
Cine ti-a explicat, ti-a explicat prost.
Eu imi trec filme pe dvd de 5 ani.
Puneam doar numele, nu puneam avi sau altceva dupa!nu descarc subtitrate, doar audio ca sunt pentru copiii mici!
M-ai omorat!
Si de unde stii ca sunt avi.
Tu vezi extensiile fisierelor in calculator? Orice fisier.
(.doc,.txt,.jpg), sau vezi numai numele lor, fara nimic dupa el.
Daca nu vezi nimic dupa numele fisierului fa asa.
1.click pe butonul Start, stanga jos
2. Control Panel
(se deschide o fereastra in care ai multe multe iconite)
3. Cauta iconita "Folder option"
4. click "Folder Option"
5. te duci pe tabul "View"
cauti in partea de jos si debifezi(daca e bifata) optiunea "Hyde extension for know file tipes"
6. OK. Acum la toate fisierele din calculator, oricare ar fi ele, iti va aparea in partea dreapta, extensia.
(.avi,.doc,.txt...)
Nu am zis ca s avi, dupa ce le downloadam le puneam intr un program si le transformam in avi sau dvd.acum scril flv dupa ele
Formatele flv(flash) nu sunt suportate de DVD playere.Lasă desenele animate în format avi redenumește subtitrarea identic cu numele desenului anumat(dacă ai așa ceva) și apoi cu nero intrii frumos în data dvd pui avi-urile ce vrei să le scrii acolo în progrem fie că le tragi sau folosing „add files" apoi din panoul acela din stânga setează viteaza pe 4X sau 8X care este cea mai mică din ele și apoi „burn".Eu așa le făceam pentru maică-mea tot pentru dvd player și toate au fost citite din prima încercare. Facultativ dacă ai un stick și dvd player-ul are mufă USb folosește acel stick.E mult mai preactic ținând cont că copii le vor vedea o dată doar(bănuiesc).Am uitat să precizez că funcționează și pe Rw și pe dvd-r.Am testat și pe Rw-uri dar le-am șters la o viteză mică, asta e cheia.Succes și sper că te-am ajutat. Dacă nu merge înseamnă că trebuie curățat capul de redare al dvd player-ului.Recomand un service unde să îl desfacă și să îl curețe manual.Nu folosi cd-uri de curățat că îi va distruge lentila de redare prin zgârierea acesteia.Succes
Ok.Am inteles. Spune-mi ce Nero 7 ai.
Nero Start Smart e un program care
deschide o fereastra in care in stanga sunt toate programele nero, printre care si Nero Burning Room.
Programul Nero 7 complet este mult mai complex si cuprinde mai multe programe Nero.
Explicatiile pe care ti le-am dat mai jos au fost pentru Nero Burning Room
deoarece DVD PLAYERELE NU VAD UN DVD " MULTISSESION", cum ti-am explicat mai jos. Asa sunt construite ele. Poti sa folosesti orice program de
scris DVD-uri. Atata timp cat lasi DVD-ul deschis (multissesion) toate dvd-urile le vei strica.
- DVD-ul trebuie inchis
(no multissesion) si (finalize disk- inchidere disk) si atunci il vei vedea cu DVD player-ul pe televizor.
"Multissesion", inseamna ca poti adauga oricand filme (in vazul tau) la cele existente deja, pana la umplerea DVD-ului. Exact sistemul asta, DVD player-ul nu il vede. Spune-mi ce program folosesti acum pentru scris DVD.
Deci sa vedem daca am inteles! trebuie sa intru in nero si sa aleg nero burning room, bifez no multissesion si finalize disc, adaug fisierele(care trebuie redenumite dar nu am inteles unde trebuie sa intru ca sa le atasez)! sper ca nu te am innebunit!
Nu nicio grija. Inca mai rezist.
Pana la pensie mai e.
Repet:
1. nero start smart
2. nero burning room
3. din stanga alegi DVD ROM (iso)
4. din tabul "multisession" bifezi "no multissesion
5. din tabul "burn" bifezi "finalize disc" si viteza 8.12
6. new
Acum se deschide programul si imparte ecranul calculatorului in 4.In stanga 2, in dreapta 2. Te duci in ecranul din dreapta, acolo unde ai filmuletele. (transformate, redenumite asa cum le ai tu.)
Pe filmuletul tau, click dreapta, COPY si te duci
in PRIMA fereastra din stanga (cea de la margine), click dreapta PASTE.
Asa faci cu toate filmuletele. Apar unu sub altu.
7. Burn
O sa incerc si o sa ti spun! o singura intrebare mai am! pot sa pun si bucati? adica 2-3 filmulete de cate 10-15 minute?
Am uitat sa te intreb daca DVD playerul tau vede avi.
Ca daca nu.....no coment.
Adica nu voi putea daca nu citeste avi? cum sa aflu?
Ce marca de dvd player ai. Numele complet. Uita-te pe spatele lui. Poate are si un numar.
Lenco dvt 950 e portabil cu telecomanda?
lenco nu vede.avi, dar nu intra in panica.
sunt solutii.
pentru provision n-am gasit nimic.
anonim_4396 întreabă: