| xGamerZ212 a întrebat:

Insuficienta memoriei ram (doar 4gb) și lipsa ssdului poate avea legătura cu drop frameurile din jocuri? Menționez ca am Windows 10 și ma joc gta 5, overwatch, farcry primal etc. E fluent in jocuri ca am placa video bunicică dar la jocuri mari se încarcă greu textura și am unele stopuri in general in gta 5

6 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

SSD n-are nici o treaba cu FPS. RAM-ul are. Daca vrei sa upgradezi ceva, strict pentru jocuri, RAM sa fie. Totusi, un SSD o sa-ti faca PC-ul sa se miste mai rapid si sa fie mai "snappy". Nu mai stai 15 minute sa intrii in my computer, sau sa deschizi un folder sau un browser, etc etc.

| alexalx1234 a răspuns:

Recomandat pentru gta 5 ar fi 8gb ram, chiar daca la cerintele minime arata 4gb. 4gb ajungeau in perioada cand a fost lansat.

| xGamerZ212 explică:

Pai și ce ar fi mai urgent? Ram sau ssd? Prima data

| RK0 a răspuns:

Ssd mai puțin, dar ramu e important. Daca nu ai destul o sa ai stuttering(se tot opreste jocul pentru 0, 5-1 sec). La gta 5 cu 4gb ram vei avea ceva probleme, si eu am incercat pe 4gb, dar mi-am mai pus 2 gb si merge bine.

| xGamerZ212 explică (pentru RK0):

Ai perfecta dreptate exact asta e fenomenul

| RK0 a răspuns (pentru xGamerZ212):

Minimu necesar pentru gta 5 e 6gb ram(pentru online nu stiu, ca eu joc numa singleplayer)