Poti sa joci aproape ori ce joc, unele pe rezoluti mai mici si cu detalile pe mediu! Pentru jocurile noi iti recomand windows 7 sa mai castigi ceva fps-uri!
Tu ești nebun?
Da de ce?
Păi ai un alien de pc,și tu ai dubii dacă e bun sau nu?!
P.S.: Dual core=doo procesoare-Deci, îți dai și tu seama că e mai bun. Știi vorba: unde-s doi, puterea crește.
Game booster? Cred ca glumestiNu e cazul la sistemul tau...Intel pentium e din vechia generatie singlecore pe un nucleu iar dual core are 2 nucle! Acum sa nu crezi ca e ca si cand ai avea 2 procesoare fiziceWindows 7 64 biti? Inca nu au aparut toate programele, s-ar putea sa ai ceva incompatibilitati!
Esti aiurea? Windows 7 64 bit are tot ce'i trebuie ca si la ala pe 32 bit... Intel pentium e din generatia veche dar nu si dual core'ul pentru cunostinta ta. si dual core are 2 nuclee
Si eu zic ca game booster e super ok! Dar priveste partea plina a paharului, ai un vot din partea mea. stupid!
Si eu n-am zis ma tot doua nucle sau tu citesti cu posterioru-ul? Game booster iti mareste performanta cu 100 mb rami si ceva + la placa video, cea ce poate face si el prin overclock! Se vede ca esti c-am strain de it si mai ales de softwareGasesti programul apache pe 64 de biti? Eu zic ca trebuie sa te mai informezi putin!
Am zis Intel pentium 4 cu un sigur nucelu...dar dual core nu e chiar din vechia genereatie! Dar daca tu zici ca nu e invechit ce mai zici de intetel i5 sau i7? Cred ca tu esti in urma rau cu tehnologia! Cat despre game booster am zis ca nu e necesar la sistemul specificat de el! Totus daca u zici ca dual core nu e invechit e clar ca esti in urma rau cu tehnologia
Mafia 2 - Mediu-High pentru ca e foarte bine optimizat.
GTA 4 - Low - extrem de prost optimizat, dar cu patch il poti juca pe medium.
Prototype - High cu rezolutie mica
Procesorul ii cam invechit... opteaza pentru ceva mai bun gen core 2 duo/core i3 etc. zi-mi si mie bugetul tau ca iti fac eu o configuratie pentru jocuri.Si apropo de sistemul ala:
gta 4 -merge la mediu
mafia 2 -cred ca iti merge low spre mediu
prototype-low-mediu
La ce vreau sa ajung e sa joc orice joc nesacadat indiferent de cum setez grafica dar nici chiar sa pun pe grafica minima si sa mearga sacadat