| raresandrey a întrebat:

Intrebare! Antivirusul,,Bitdefender,, este un antivirus bun, sau mai bun decat,de exemplu,, Avast,,? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

Fiecare o sa-si dea cu parerea in functie de ce are normal. Sau in functie de ce stie. Insa cei mai in masura sa-ti raspunda sunt cei care se pricep. Eu cand am nevoie sa caut ceva de genul intru pe diverse forum-uri si review-uri in engleza. Parerea unei populatii care si asa e cam scrantita nu ma incalzeste. In alte tari mai civilizate sunt oameni care isi ocupa timpul cu sfatuirea online a celor care au nevoie de ajutor. Si oamenii aia chiar lucreaza in domeniul respectiv.
Cautand care este cel mai bun antivirus cele mai multe pareri se indreapta spre Bitdefender sau Kaspersky.

| K0sti a răspuns (pentru Kriss96):

Bravo Kriss!

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu il instala te rog are la buguri de strica usor un windows isi recomand avast pana in 2gb de ram si daca ai 4gb de ram kasperky

Răspuns utilizator avertizat
| Vvistula a răspuns:

E mult mai bun ca Avast

| raresandrey explică:

Multumesc pentru raspunsuri.

| AndreiM77 a răspuns:

Este facut de romani si este cel mai bun din lume. Dar ai nevoie de putere ca saiti mearga bine.

| Zinus a răspuns:

Dupa parerea mea, da este mai bun. Eu iti recomand sa folosesti un antivirus pe calculator. Nu este nevoie de antivirus doar daca ai linux.

| laurentiu88 a răspuns:

Da este mai bun decat avast-ul, dar eu iti recomand sa nu folosesti antivirus pentru ca ingreuneaza pc-ul, sfatul meu.

| Daniel_Florin_1997 a răspuns:

Bitdefender e mult mai bun decat avast avg norton sau altele
Dar pentru android cel mai bun e 360 cauta in magazin play
Sper ca te-a ajutat!