Eu detin LG-ul si nu sunt prea multumit de el. Camera este acceptabila, pe telefon se vad bine pozele, insa pe calculator nu prea(nu stiu care ar fi explicatia), videoclipurile nu au sunet atunci cand le vizualizezi pe calculator, iar daca bagi videoclipuri pe el incepe sa intarzie imaginea. De rezistent e rezistent, mi-a cazut odata pe ciment, dar doar s-a stins, nu a avut probleme, mi-a cazut si pe gresie, la fel, nu a patit nimic. Aplicatii am gasit pe un site mai multe pentru. KP500, pentru el nu am gasit dar sunt compatibile acelea. Memoria este destul de mica, dar eu am atasat un card la el de 4 gb. Un lucru enervant este ca uneori sacadeaza cand derulez de ex. muzica sau imaginile(acest lucru se poate datora si cardului). L-am avut de 2 ori in garantie: l-am dus prima data pentru ca nu mai raspundea bine butonul de blocare, iar cand l-am luat, l-am luat mai stricat decat il dusesem; nu mai raspundea bine touch-ul si l-am dus iar si i-au schimbat touch-ul cu totul. De Nokia nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu am avut ocazia sa ma "joc" cu el. Poate am nimerit eu un stoc mai prost, nu stiu daca sunt toate asa. Daca poti cumparati un telefon cu android pentru. ca android este in opinia mea cel mai bun OS.
Apropo, am uitat sa precizez ca nu are Goggle Maps pentru ca nu are nici macar GPS, nici Facebook sau alte chestii d-astea. Am vazut ca pe un LG GT400 era aplicatia Facebook, poate ca si pe acesta este pe stocurile mai noi.
In primul rand SE Elm nu are Android. In al 2-lea rand nu se merita sa treci de la Nokia E50 la LG pentru ca LG are OS propriu, mult chiar si sub Symbian, E50-ul are procesorul mai mare, mai multi rami. Pe LG m-am chinuit sa pot sa vad videoclipurile de pe YouTube, dar se vad execrabil.
+1000 Nokia.
Am avut un android, si am fost foarte foarte multumit de el, bine nu era LG era SE Elm. Imi place acest Nokia E 50(pe care il detin) pentru ca are carcasa metalica,are real player (pentru youtube),flash player pentru jocuri,media player pentru muzica,etc. Are unele aplicatii cum ar fi Zip(citeste fisiere impachetate),quick office, Adobe pdf, si inca cateva. Are memorie destul de maricica, 70 de mega si ii pot atasa si card, doar ca nu mi-am cumparat inca. Merge el greut datorita softului symbyan dar sunt foarte multumit de el. L-am scapat in apa de jumatate de centimetru...la impactul cu pamantul se desprinde capacul de pe baterie si pica cu bateria in apa. Il iau repede il sterg si nu are nici pe dracu nici acum(asta s-a intamplat saptamana asta, miercuri).
As dori daca se poate sa raspundeti cat mai multi la aceasta intrebare pusa de mine cu raspunsuri clare si cat mai complexe. La sfarsitul raspunsurilor as vrea sa votati: +1 Nokia sau +1 Lg.
Dau funde si voturi.
YzuD întreabă: