Minatul nu mai e de ani de zile profitabil. Și când era profitabil clar nu era profitabil cu rig uri de 500euro.
Mai bine bagi banii aia intr-un crypto si astepti sa creasca decat sa mai minezi in ziua de azi, pentru ca de crescut o sa creasca, o sa-si revina.
Rig-urile de minat crypto sunt foarte scumpe și costisitoare și consumă foarte multă energie electrică. Cu 2500 de lei nu faci nicio treabă. Este foarte constisitor echipamentul și minat-ul de crypto în general în ziua de azi. Părerea mea este că dacă nu ai câteva ZECI de mii de euro de investit în echipament, nu faci nicio treabă.
Hmm nu prea îmi place ce zici.
Dacă as investi 1k totusi cam ce profit ar fi pe zi?
Eu am încercat să minez BTC cu PC-ul meu personal, în urmă cu câteva luni, din curiozitate. PC-ul meu costă aproximativ 1000 de eur plus minus. Are o configurație decentă, dar nu este făcut pentru minat de crypto. Cum am spus am făcut asta din curiozitate. Suma de BTC pe care o faci într-o zi (24 ore), cu așa un "rig" este neglijabilă, dar atât de neglijabilă că tinde spre zero. Iar PC-ul îți consumă curent. BTC-ul minat într-o zi întreagă, cu un astfel de sistem nu are o valoare mai mare de 10-20 de BANI, adică nici măcar un leu.
SingleForOne întreabă:
BiscuiteCuCiocolataa întreabă:
FloFlorentina întreabă: