| Wehrmacht a întrebat:

Intrebare despre Power Point.Deci...o lucrare la informatica.Una dintre intrebari era:
"Cum se salveaza o prezentare Power Point ca shortcut"?
Cand am vazut am ramas "wtf?".Cum adica sa salvez ca shortcut? Prezentare aia nu exista in calculator.Nu a fost salvata inca ca sa i se faca shortcut.Deci cum sa o salvez ca shortcut?
Erau doua variante:

Am incearcat sa salvez in toate felurile acasa.Nici o metoda nu a dat alt rezultat.Nici un simbol de shortcut, nimic.Deci care dracu' era raspunsul?

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Mai intai salvezi clipul in calculator si apoi da click dreapta pe desktop -> New ->Shortcut ->scrie numele clipului si ok. Poti sa-i pui si o pictograma daca vrei.

| Wehrmacht explică (pentru neluL):

Nu....cum salvez direct din power point.Am comentat la raspunsul lui Catalin si am dat mai multe informatii.

| neluL a răspuns (pentru Wehrmacht):

Lucrarea o poti salva din Power Point pe desktop de exemplu dar asta nu inseamna ca este Shortcut. In lista cu extensiile din Save as, ce extensii ai acolo? Ai extensia Ink? Daca da, salveaza lucrarea pe desktop cu extensia Ink.

| Wehrmacht explică (pentru neluL):

Deci o lucrare care nu a mai fost salvata nicaieri nu poate fi salvata "din prima" ca shortcut da? Acum sa vad cum o conving pe aia de informatica...

| neluL a răspuns (pentru Wehrmacht):

big grin

| Catalin970 a răspuns:

Hmm,sunt destul de bun la PowerPoint dar cu intrebarea asta m-ai dat gata.Din cate stiu eu nu poti face o scurtatura la ceva ce inca nu este salvat.Este o faza in slide... daca pui un simbol buton de informatie poti sa-i pui hyperlink catre o alta prezentare; adica sa faci un bridge intre prezentari, dar nu e chiar un shortcut.

| Wehrmacht explică (pentru Catalin970):

Nu...erau 2 variante:

Save
Save as

Eu stiu ca din moment ce nu ai mai salvat aia nicaieri nu poti face nici un shortcut si save are acelasi rol ca save as pentru ca nu are peste ce sa suprapuna ce am facut acolo.

| Catalin970 a răspuns (pentru Wehrmacht):

Da...ai dreptatethinking Ciudata intrebare.A, stai asa, mi-a trecut ceva prin minte.Stii ca daca dai save sau save as iti apare o fereastra (aia in care te intreaba unde vrei sa o salvezi).Sub campul in care trebuie sa inserezi numele e lista aia cu extensiile.Acolo trebuie sa fie.Altfel,nu-mi imaginez care ar putea fi raspunsul.