| LauncherS a întrebat:

Intrebarea estebig grine ce nu pot sa efectuez pe messenger un "voice call" cu ajutorul castilor cu microfon? Castile merg ca le-am tetat, la fel si microfonul, merge perfect.Am intrat la control panel si am setat de acolo, dar cand intru in messenger acolo unde dau "voice call" apare pe fond gri si nu poate fi apasat.Deci ce pot sa mai fac? Dau funda care-mi zice!

9 răspunsuri:
| Manu_2267 a răspuns:

Deoarece persoana respectiva are alta versiune de messenger, vb cu el sa isi ia pe ultima.

| LauncherS explică (pentru Manu_2267):

Da pai am mai auzit dar si el are aceeasi versiune cu mine, dar degeaba.

| Manu_2267 a răspuns:

Si sigur aveti amandoi versiunea 11?
http://rd.software.yahoo.com/msgr/11/msgr11us.exe

Mersi dar chiari el mi-a trimis-o si am instalat-o.(Adica cred ca e normal sa o aiba si el nu?)

| Manu_2267 a răspuns:

Posibil ca el sa iti fi trimis o versiune mai veche, oricum intra pe YAHOO.com dai pe messenger si il descarci, eu iti pusesem direct linkul de download.

Deci.Msgr11us este ala. Daca zici ca este de la versiune nu se poate decat daca el are alt messenger.(ciudat).El mi-a trimis ceea ce mi-ai dat tu. Oricum mersi de ajutor(te-ai implicat)

| Manu_2267 a răspuns:

Alt motiv nu cred ca e zi lui atunci sa vada daca sigur a instalat aceeasi versiune!
Sau cel mai bine descarcati amandoi si instalati si dupa cred ca 100% ar trebui sa mearga.(^Poate e pe m.yahoo.com? sau pe linux?)

| hunterpainting a răspuns:

Umbla in mess la preferences.

| LauncherS explică (pentru hunterpainting):

Am umblat si am testat si a mers microfonul si m-am uitat si la alealalte si ...nimic.