Skype este tot un program ca messengerul.Eu cred că este mult peste Y! M.Nu e neapărat să ai microfon poti să foloseşti şi chat-ul.Skype este renumit pentru calitatea convorbirilor la microfon.Sincer ţi-l recomand.
Skype este un program ca yahoo. Plusuri: poti gasi mai usor prieteni, camera web si microfonul merg mai bine. Minusuri: nu are client de e-mail putand folosi pentru inscriere contul de pe gmail. Nu da erori ca yahoo. Nu este obligatoriu microfonul si nici camera web. Poti sa scrii ca in messenger.
Este un program care se foloseşte mai mult pentru comunicarea prin microfon. Este cu mult pe Yahoo Messenger. Poţi vorbi şi fără microfon, dar, el este făcut pentru microfon.
Este un program care comunici cu familia, prietenii sau persoanele necunoscute dar dorite de tine. Poţi comunica video, audio sau în scris!
Lol,normal ca nu.Skype=mess=icq/ Vrei, vorbesti cu microfon, vreai cu web-nu comunici simplu.Personal imi place mai mult ca mess-ul. Minusul e ca nu poti sa pui pe cineva offdoar tu poti fi off.
Eu am skype si este de 1000 de ori mai bun ca messengerul.E mult mai simplu si mai bun, daca vrei poti sa-ti faci mai multi prieteni si poti sa vorbesti in grup. Mult succes
Pai e exact ca messul numai ca mai mult este cu microfon. Adica acolo poti vorbi pe conferinte cu mai muti si eu unul zic la ce sa intri pe skype fara microfon?