Sfat sfat...
hai sa iti dau un sfat.
Pentru asta, ca sa faci ceva calumea, sa atraga vizitatori si sa arate si bine pe deasupra trebuie bani.
Un calculator sau mai multe ( bune )
Un server bun, si cele bune nu sunt freee
O echipa pentru intretinerea siteului
Cunostiinte in domeniu xtml, html, java
Web Designer
Mergem cu inceputu.
Faci ideea cum sa arate ce optiuni si despre ce sa foe vorba
te apuci sa gasesti un host bun (server)
Incepi sa compui bucatica cu bucatica in asa fel sa nu iti dea errori stupide.
Bun... ai ajuns sa il faci... 50%
acum restul tine de interfata si design
Punem totu cap la cap si iesi o interfata web.
Tema o poti face tu, echipa ta sau o iei de pe ent si o modifici.
Apropooo... trebuie domeniu. co, ro. info,. eu... etc
Ca sa il facem mai multi. trebuie colaborare, intelegere in echipa aceea si informatii necesare.
Pentru un astfel de site de "a ne face prieteni poate si mai mult" trebuie cam in jur de 3 persoane pentru inceput.
1 sa se ocupe de partea cu design, sa aive imaginatie si stil - baiat serios pe deasupra
2 - programator web sau cel care face partea de html, java etc
3 cel care aduce subiecte, care se ocupa de cei 2 spusi mai sus.
pentru toate astea sa zicem ca gasesti sa se apuce toti sa te ajute gratis, insemnand ca o fac in sensul bun.
Dar iti trebuie tie bani. ca ai venit cu ideea sa pui pe picioare.
gen,,, host bun, si domeniu.
restul fac baietii.
Pentru inceput ar merge pe un blog modificat
Sfatu meu? platforma Wordpress.
stii de ce? pentru ca e mai bun decat blogspot, diferenta fiind ca are mai mult spatiu, interfata mai mare si multe optiuni.
o tema frumoasa si un domeniu bun pe langa un server de stocare iese ceva frumos.
Daca faci ceva deosebit si ai "clienti" sau utilizatori ies bani din asta,
Asta e ideea...
Daca e ceva ma gasesti pe privat.
Numai bine,.
Se ia una bucata web-creator, i se spune ideea, iar acesta se ocupa de ce e nevoie, sau mai usor, sa se faca o oglinda direct de la TPU, o pagina a TPU dar separata. ex: www.tpu.ro
TPU :
1. O noua tema de moment.
2. Stergerea timerului de la chat.
3. Moderatori noi.
4. MySQL adaugat (daca nu exista)
5. Sa nu se mai acepte intrebari de genul : "Am facut sex, pot sa raman insaricinata?"
6. Mai multe category, ex: Gaming / Design
Cat despre grafica:
1. Culoarea schimbata
2. Un background nou
Ma pot oferi eu ca designer
Www.websitedesigner.ro va crea un portal online, pentru toate varstele, daca doriti mai multe informatii o sa revin.
Va multumesc!
Sincer, nu mi se pare o idee buna. Tocmai dat fiind faptul ca sunt multi minori. Iti dai seama ce usor influentabili sunt si cat de repede cred ca tipul cu care tocmai au vorbit este Fat-Frumos. Si, dupa ce s-au cunoscut si au socializat 2-3 zile pun la punct intalnirea. Cand se intalnesc, stupoare! Fat-Frumos nu e nimeni altul decat omul care i-ar putea fi bunic. E adevarat, chestii de genul se pot intampla oricand. Dar de ce sa facem un site prin care sa "plasam" minorii direct in mana unor pedofili? Nu stiu... daca e cea mai buna idee.
Stillhartu. oamenii se lasa prada foarte usor relatiilor virtuale, tocmai pentru ca sunt virtuale, se pot ascunde usor si pot avea o viata dubla, Eu cand vad asemeanea anunturi, imi vine sa rad, mai bine zis sa plang! Socializarea asta "in vid" este minciuna cu care vrem dinadins sa ne mintim. Cei care se socializeaza pe asemenea site-uri sunt oameni carora le place viata virtuala, nu cea reala. Un site nu faciliteaza cunoasterea, doar o inchisteaza, cum poti cunoaste pe cineva pe un site? este ireal, nu este uman, doar un robot care tasteaza, nu are sentimente si se foloseste de inimioare sau caricaturi. Cunoastere, socializare? tastand? ascunzand o identitatea reala? Pacat de rasa umana, mai bine am fi niste roboti!
Un site de întâlniri foarte bun este www.beazing.com
Discuți doar cu cei interesați de persoana ta. Nu ești spam at de alti useri și nici de reclame.
Eu am gasit un site de socializare gratuit, unde sunt foarte multi oameni inregistrati. Din cate am observat e foarte mult tineret pe acest site. Cine vrea sa arunce o privire poate intra pe linkul http://www.romanticfix.ro