Personal as alege Samsung Galaxy Tab 10.1 deoarece, in comparatie cu Ipad 2 acesta are : mai multa memorie de RAM, Camera frontala si din spate este superioara IPAD-ului, sunetul la Galaxy Tab este stereo, iar pe Ipad este mono, galaxy tab are GPS. Si nu in ultimul rand, l-as alege pe Tab deoarece ruleaza ANDROID HONEYCOMB 3.1! Asa ca plecati cu fake-urile de pe IOS!
Ipad de ce? este mult mai bun mai multe aplicatii la moda si fato este iphone nu telefon intelegi
Apple e mai mare si ca Microsoft deci Samsung o suge de unde vrea. as alege ipad de ce credeti ca e mai scump ca galaxy tab ca asa sau trezit ei? normal ca ipad ii da fum si la android mai ales honey comb ipad are IOS 5 si se poate face upgrade cand apare altul mai nou in plus ipad ruleaza jocuri si de pc si de ipad ca sa zic asa ca Samsung e o mare porcarie.
Da :-J Mersi ca vi'ati dat cu parerea! Pana la urma am ales iPad2 eu l'am luat de 64 GB, e prea mult?
Si eu ma gandesc sa imi iau tableta insa nu pot sa ma hotarasc unul din stanga zice ipad2 si cel din dreapta zice galaxy tab tu cezici esti multumita de ipad?
Da. sunt foarte multumita de el. chiar mai mult decat m.as fi gandit.
AvalohAlyn întreabă: