| Catrice a întrebat:

Ipad sau tabletă normala?
Si cam care anume?

7 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pentru?

Daca ai cu ce sa faci pair atunci Ipad, bine... chiar si fara. Si care? Pai un iPad Air 3 este ceas. Dar evident ca si titanul 10.2'' pentru buget merge si ramane acolo, pe linia de plutire.

Dar intrebarea este pentru ce.

Si este ciudat ca recomand Apple, desi nu am ce sa reprosez, dar eu tot Android raman pe viata laughing

| zilog a răspuns:

Laptop normal care are ecran tactil si daca iti vine pofta ii poti pune pe el chaiar Android si te crezi pe tableta, daca vrei ipad gata l-ai transformat in ipad ca ii pui pe el sistem de operare pentru ipad
asta e frumos la laptop-uri
si arata si ca o tableta ai usb-uri poti sa pui si ubuntu si windows poti sa legi imprimate la el scannere tot ce vrei tu lucruri obiecte sa programezi memorii sa citesti sa scrii sa faci sa dregi brate robotice nebunia lu sandel o faci cu laptop-ul pentru ca pentru laptop sunt dezvoltate multe lucruri plus ca poti avea inacelasi timp DESCHISE MAI MULTE SISTEME DE OPERARE
VIRTUAL BOX
SI PUI ACOLO SI MAC
POTI SA PUI Si win si ce vrea muschiul tau si daca se inventeaza ceva nou tu poti sa pui acolo pe cand pe tableta sau ipad esti cam constrans

| Cksihja a răspuns (pentru zilog):

Eu nu am nevoie de toate nebuniile alea, pun o tastatură pe tabletă și pot să zic că am laptop mai ales dacă tableta are 10 inch, în plus am o grămadă de aplicații la alegere nu ca pe laptop unde trebuie să mă chinui să caut și să trec printr-un proces laborios de instalare.

| Wr3nch a răspuns (pentru Cksihja):

Ce buget ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau un laptop care sa fie ca 2 pad-uri dual screen, si sa mearga ca desktop. Si vreau meniuri personalizate in loc de tastatura care sa ocupe ecranul 2, si mai vreau si proiector de holograme cu senzori. Stai ce scriu, iar visez tastand pe TPU.

| Catrice explică (pentru anonim_4396):

Ai schimbat cafeaua cu cola?

| mustafateke7 a răspuns:

Buna! iPad-urile, majoritatea sunt produse finuțe, care au prețuri destul de mari și exagerate. Iar, pana acum nu prea am gasit o tableta cu Android accesibila care sa ma multumeasca. Recomandarea mea, este asemenea celorlati, de a-ti achizitiona un laptop cu touchscreen si aici iti pot face si o recomandare: Laptop Asus Vivobook Flip 14. Unele versiuni vin si cu un stylus (pix), iar acest laptop este chiar mai ieftin decat un iPad (depinde de la ce magazin il achizitionezi). In opinia mea, nu prea merita in 2020 sa investesti in tablete..., doar in versiunile recent lansate, daca iti permiti recum Samsung Glaxy Tab S7 sau iPad-urile scoase recent (nu sunt la curent cu produsele lansate de Apple in categoria aceasta).